Pris från:
9 975:-
Dagar:8
- Flygresa t/r Alicante med direktflyg
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 7 nätter, dubbelrum
- Halvpension
- Hyrbil med fria mil, full försärking, extra förare inkluderat, ingen deposition
- Fri parkering vid hotellet
- 5 x 18 hål på Valle del Este
- 1 x 18 hål på Desert Springs
Transportsätt:Flyg
Boka resa


Spaniens bästa klimat, 6 rundor golf och halvpension på Costa Almeria!


Vill du spela golf på din semester, men inte prioritera bort sol och vackra kustremsor, så är Costa de Almería i Andalusien ett perfekt val för dig. 4****Valle del Este är antagligen vår mest prisvärda destination om ni söker ett golfpaket till Spanien med halvpension inkluderat. Detta fräscha hotell på Costa Almeria har arton underhållande golfhål som närmsta granne, bra övningsområden och SPA med fritt inträde. Förutom spel på hemmabanan inkluderar vi populära grannen Desert Springs, en grönskande ökenbana belägen en kvart från hotellet.

Bilresan hit från flygplatsen i Alicante tar cirka två timmar och ni kommer så långt söderut det är möjligt på fastlandet. Att det odlas mängder av apelsiner och tomater i omgivningarna intygar att ni anlänt till bästa möjliga klimat.

Här erbjuds ett solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och närhet till den charmiga provinshuvudstaden Almería, som erbjuder historiska sevärdheter och ett rikt utbud av genuina tapasrestauranger, shopping och kultur. Det är lätt att ta en paus i golfen för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär. Ni kan även passa på att ta en dagsutflykt till Granada och se den ståtliga borgen Alhambra.