Pris från:
9 975:-
Dagar:8
- Flygresa Karlstad - Alicante t/r
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 7 nätter, dubbelrum
- Frukostbuffé
- Fritt inträde till Casinot på hotellet
- Flygplatstransfer t/r
- 3 x 18 hål på Altorreal inkl. lunch inkl. transfer t/r
- 1 x 18 hål på El Valle inkl. transfer t/r
- Delad golfbil på Altorreal
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Dags att boka höstens roligaste golfresa direkt från Karlstad.

OBS! Femdagars-rabatt på 1000:-. Boka nu betala handpenning 17/7. 

Låt oss presentera den ultimata kombinationen av storstadspuls och lovprisad golf i idealiskt klimat. I Costa Blancas metropol, Murcia, några få steg från stadens stora utbud av shopping, kultur, nöjen och restauranger ligger hotellet Rincon de Pepe. Ett fräscht hotell med förstklassig service och bra komfort mitt i smeten i denna historiska stad. Med andra ord en perfekt destination för er som vill uppleva mycket mer än bara bra golf under er semester.

Murcia som storleksmässigt kan jämföras med Malmö, tar er från de klassiska turismstråken till ett mer ”äkta Spanien”, även om det bara är en halvtimme till turistorterna på kusten. Här äter ni genuina Spanska Medelhavsrätter, fyndar på fler lokala marknader, njuter av ett avslappnat tempo och får lite mer för er peng.

Att Murcia dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår.

Golf spelar ni på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen samt en runda på omåtligt populära Europatourkvalbanan El Valle.

I paketet ingår alla transfer, tävlingsrunda med prisutdelning och lunch alla speldagar på Altorreal.