Mångas favorit på Algarve är gamla fiskeorten Lagos som idag har blivit en blomstrande tillflyktsort för soltörstande nordbor året om. Här flanerar man gärna längs kullerstensgator i det mysiga centrumet, slår sig ner för an kaffe på något av kaféerna på torgen eller kopplar av vid hamnpromenaden där man kan skåda Atlanten och segelbåtar i den populära marinan. Framåt kvällen slår de många prisvärda restaurangerna upp sina dörrar och erbjuder färsk fisk, inhemska samt internationella favoriter.


Här är klimatet skönt hela vintern, det är sällan man får flera regndagar i sträck och temperaturen är alltid golfvänlig.

Boende sker på Marina Club som är ett av stans bästa boenden beläget direkt vid marinan med restauranger, pubar och butiker kring knuten och på kort gångavstånd från centrumet och den fina stranden. Hotellet har egen restaurang, poolområde och ett SPA i källaren där ni har fritt tillträde 1,5 timme per dag. Här kan det vara skönt att ta ett värmande dopp i poolen efter en dag på golfbanan.  I lägenheterna har ni sovrum med separata sängar, helkaklat badrum, vardagsrum med soffgrupp, matbord tillsammans med kök med kokplattor, mikro, ugn och kaffekokare.  


Väljer ni att ha hyrbil under er månad på Algarve får ni en större flexibilitet och kan enkelt utforska den vackra kusten. I omgivningarna finner ni de berömda grottorna vid kusten, vingårdar att upptäcka, hästgårdar för de ridkunniga, fantastiska ständer och fina vandringsleder bland mycket annat. Direkt öster om Lagos finns fiskeorten Alvor och större staden Portimao som också erbjuder ett större shoppingutbud. Centralt på kusten finns orter som Vilamoura och Faro samt Tavira och Montegordo på östra sidan. Med andra ord finns det mycket att upptäcka. Väljer man att inte ha hyrbil kan vi boka en privat flygplatstransfer till er.


Golf spelas på närbelägna toppbanan Palmares GC som bland annat varit värd för Europatouren. Hit går det en transfer från hotellet som vi kan boka i samband med att vi förbokar era starttider, resan tar ca 10 minuter. 15 rundor ingår i grundpaketet. Be oss om offert om ni vill spela fler rundor.

Marina Club är en mycket trevlig kombination av stadsliv och kvalitativ golf.