Vi uppgraderar nu Murcia till fem dagars fri golf, en gratis middag på riktigt bra restaurang och vi bjuder på gratis parkering.

Söker du efter den härlig golfupplevelse, i en magnifik kombination av storstadspuls, lovprisad golf, och idealiskt väder?

I Costa Calidas metropol, Murcia, med nästan en halv miljon invånare kommer ni ta med er minnen för livet. Staden grundades av morerna redan på 800-talet, vilket gör att staden erbjuder en historia som är värd att utforska, där stadskärnan domineras av den ståtliga katedralen.

Här får ni njuta av boende på det fräscha hotellet Rincon de Pepe. Hotellet erbjuder förstklassig service och bra komfort, med centralt utgångsläge i denna stad fylld av historia och genuina spanska stråk. Från hotellet har ni några få steg till att mötas av stadens stora utbud av shopping, kultur, nöjen och restauranger.

Detta är en destination som är perfekt för er som vill spela golf på bra banor, men som även vill uppleva mycket mer, och kunna njuta av det genuina Spanien under er semester.

Här hittar ni klassiska tursmstråk och har en halvtimme till turistorterna på kusten, men ni kan även få uppleva ett mer autentiskt och äkta Spanien. Här finns gott om restauranger som serverar genuina spanska medelhavsrätter, lokala marknader med fynd, och njuter av ett avslappnat tempo, med humana priser för att ge er mer värde för pengarna.

Att Murcia dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår.

Golf spelar ni på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen. Fri golf ingår under fem dagar med förbokade starttider.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.