Skip to main content

Träningsresa Algarve med Crossfit-yoga-löpning 2 - 9 maj

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
11 975:-
8dagar
  • Flyg Faro t&r
  • Del i dubbelrum
  • Helpension
  • Flygplatstransfer t&r
  • Träning
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Nu tar vi träningen till nästa nivå! Häng med till vår nya destination nära Albuferia på Algarvekusten i Portugal. Vi bor på trevliga 4**** Alfamar Beach and Sport Resort som kan skryta med bland annat ett eget Powerliftingroom, fina löparbanor och gräsytor med havsutsikt för fina yogastunder. Upplev en magisk kombo av tre underbara träningsformer som kompletterar varandra på ett unikt sätt. Är du träningsvan hittar vi nya sätt at utmana dig, har du inte tränat så mycket kommer du komma härifrån med bagaget fullt av uppnådda mål. Gemenskap, familjär stämning, nya vänner oavsett om du reser ensam eller tillsammans med någon annan. I resans pris ingår nu helpension på mångas begäran.

Sök resa

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/5Stockholm4****Alfamar Beach & Sport Resort
1 plats kvar!!
211 975:-Boka
2/5CPH4****Alfamar Beach & Sport Resort
Fullbokad, maila oss om du vill åka med så försöker vi lösa det! info@herewego.se
Fullbokad, väntelista11 975:-Boka på väntelista

Information

Starta morgonen med ett dynamiskt yogapass för att väcka kroppen till liv igen och skapa bästa förutsättningen för dagens utmaningar och sätt dig sedan vid en rofylld frukost i solen där du kan välja vad du vill från buffén. Efter frukost kan det vara dags för löpteknik eller ett längre löp-pass innan vi bryter för lunch och sol och bad. När eftermiddagen börjar nå sitt slut samlas vi igen och kör dagens WOD, det kan vara allt från ett pass på stranden, med skivstång eller varför inte en swim-WOD. Dagens träning avslutas med ett lugnare yogapass för att samla ihop och sträcka ut. En snabb dusch och sen ses alla på After Workout för lite gott snack innan det är dags för en välförtjänt middag i solnedgången.

 

'

'Ungefärligt schema

07.30 90 min Yoga

09.00 Frukost

10.30 Crossfit 45

11.45 Löpteknik

12.30 Lunch

16.30 Dagens WOD

17.30 Yin Yoga

19.30 After Workout

20. 00 Middag

 

 

Träningen

CrossFit – Dagens WOD dagligen antingen på tartanunderlag , vid poolen eller på stranden. Två besök i BOX och ett antal teknikworkshoper under veckan.

Löpning – Oavsett om du är van löpare, joggare eller inte gillar att springa så kommer du få med dig verktygen för löpningens grunder. Vi tar det ett steg vidare under veckan och tittar på löpsteget under prestation, ett effektivt löpsteg under kortare sträckor  som 5km, 800 m och 400 m. Tidiga morgonturer, fartfyllda förmiddagspass, smarta teknikpass och nyttig backträning i fantastisk miljö

Yoga – Ashtangaflöden på morgonen och yogaflow eller en mer mjukare yoga som avslutar dagen.

 

Vill du ha semester efter semestern och stanna några dagar extra utan träning eller kanske åka med din familj? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med alla frågor!

Vi kan även ordna avresa från Göteborg vid förfrågan, mot eventuellt pristillägg.

Hotell

4****Alfamar Beach & Sport Resort

4****Alfamar Beach & Sport Resort

Detta 4-stjärniga hotell ligger endast tre minuters promenad från sandstranden Praia da Falésia. Hotellet erbjuder en stor SPA-anläggning, en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong. Från n...