Skip to main content

Weekendresa till Lissabon med padeltennis

Älskar du storstad och padeltennis är vårt weekendpaket (torsdag-söndag) till Lissabon något för dig! Portugals huvudstad är det perfekta resmålet för livsnjutare som uppskattar uteserveringar, ett rikt kulturliv i kombination med träning och skönt klimat.

Vi erbjuder förstklassigt boende på 5****Altis Grand Hotel i centrala Lissabon, inom gångavstånd från Avenida Liberdade och Lissabons pittoreska distrikt.

På hotellet finns två restauranger, tre barer, ett välutrustat gym och en fin SPA-avdelning med inomhuspool.

De ljudisolerade rummen är elegant inredda med lyxiga detaljer i ebenholts samt en väl upplyst arbetsplats.

Padelhallen ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet. Här kan ni välja att träna på egen hand, eller boka lektioner med instruktör på plats. I vårt paket ingår totalt fem timmar padel. Torsdag eftermiddag, fredag eftermiddag, lördag eftermiddag och söndag förmiddag.

Portugals nationalteater, ett operahus och en rad nationella och internationella museer är ett urval av Lissabons kulturscener.

I Lissabon finns även ett stort utbud av kläder och typiska portugisiska varor som till exempel portvin.

En medelpunkt för Lissabons nattliv finns i Barrio Alto och här finner du också många av stadens typiska fadoställen, de så kallade Casas de Fados.

Det behagliga klimatet uppmuntrar till ett lågt tempo och långa besök på kaféernas uteserveringar. Medeltemperatur i mars är behagliga +19 grader.

Lissabon är en av Europas billigaste storstäder att äta ute i och även om staden inte är ett gastronomiskt paradis i stil med Paris så finns här många bra restauranger. För den som tycker om fisk och skaldjur är Lissabon himmelriket.

Det trevligaste och mest originella sättet att ta sig runt i centrala Lissabon är med hjälp av spårvagnar och hissar eller bergbanor.

Lissabons internationella flygplats ligger ca 8 km från hotellet.

Flygtid från Köpenhamn och Stockholm: ca 4 timmar

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs