Skip to main content

Albir Playa

Njut av Playa de Albir och bra träningsförhållande!

Albir ligger vid Costa Blanca i Alicante-provinsen, och är en livlig stad med fin strand och gott om skandinaviska besökare. Precis som sina grannar Benidorm och Alicante erbjuder Albir en härlig vistelse vid Medelhavet. Även om Albir är mindre än Benidorm och Alicante behöver du inte sakna något när du reser hit. 

Från Albir till Alicantes flygplats ca 62 km, till Benidorm ca 10 km.
 

 

 

Destination

Boende

Boende

 

4**** Albir Playa ligger centralt med shopping och nöjen utanför dörren. Alla måltider serveras på hotellet. Gäster har tillgång till Hotel Albir Playas nästan 2 000 m² stora spa mot extra avgift. Här finns bastu, pooler med hydromassage och en isfontän. Spaet erbjuder även olika behandlingar. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet, så att du kan komma och gå som du vill under din vistelse.

Träning

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs