Skip to main content

Barcelona Football Cup, 23-26 oktober 2020

23 - 26 oktober 2020

Åldersgrupper:
P05, P07, P09(7), P11(7)
F05, F07

Turneringen är en internationell ungdomsturnering för både flickor och pojkar och spelas i Regionen Salou och Cambrils, strax söder om Barcelona. Med sina fina stränder, bad, barer, restauranger, shopping samt bra fotbollsplaner, erbjuder turneringen perfekta förhållanden för sport, nöje och uppehälle.

Sportanläggningar
Turneringen spelas på en nybyggd fotbollsarena i Salou, med både natur- och konstgräsplaner. Arenan är utrustad med omklädningsrum och duschar.

Antal lag
Cirka 100

Logi
Lagen inkvarteras på semesteranläggningen Cambrils Park Resort.
Boende i stugor med plats för 2- 6 personer, med dusch och toalett.

Måltider: 
Under hela vistelsen tillhandahålles helpension i form av buffé (spanska och internationella rätter) Till frukost ingår följande drycker: kaffe, te och juice. Mineralvatten ingår som dryck till lunch och middag. 
Första måltid: Middag.
Sista måltid: Lunch.

Utflykter
Hela regionen erbjuder massor av möjligheter till utflykter och aktiviteter. Ett besök till Barcelona och fotbollsarenan Camp Nou, hemvist för FC Barcelona, är höjdpunkten för alla fotbollsintresserade.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs