Skip to main content

Berlin Strausberg

Strausberg är en fantastisk idrottsanläggning med träningsfacilitetet i toppklass för både fotbollslag och friidrottsklubbar.
Inom området finns naturgräs- och konstgräsplaner, inomhushall, hall för racketsport, tennisbanor och bowling. Dessutom finns en "klätterskog" som är en perfekt aktivitet för lagandan.


Boende sker alldeles intill planerna i rum med två-fyra sängar i en egen byggnad. De flesta rummen har dusch och WC. Det finns även samlingsrum och enklare kök.


Ni tar er enkelt in till Berlin med tåg. Från anläggningen till tågstationen är det 500 meters promenad. Tågresan tar cirka 40 minuter.

Vill ni se en Bundesligamatch hjälper vi gärna till med biljetter.

Avstånd till planer: 0 meter
Antal planer: Två
Antal sängar per rum: Två-fyra
Invånarantal: 26000
Avstånd till centrum:  2 km

Sök resa

Boende

Boende sker alldeles intill planerna i rum med 2-4-bäddar i en egen byggnad. De flesta rummen har dusch och WC. Det finns även samlingsrum och enklare kök.

Destination

Strausberg ligger i östra delen av storstadsregionen Berlin-Brandenburg, omkring 30 km öster om centrala Berlin. Folkmängden uppgår till cirka 26 000 invånare. Orten är känd som före detta säte för Östtysklands arméledning.
Närliggande Berlin, som är Tysklands huvudstad, är fylld med fantastiska parker, sevärdheter som man måste ha sett minst en gång i livet, till exempel Berlinmuren och Brandenburger Tor.

Karta