Skip to main content

Caorle

Strax norr om Venedig ligger Caorle, en typisk italiensk sommarstad. Atmosfären är genuin med smala gator och en pittoresk stadskärna.
Här finns två härliga sandstränder, Levante och Ponente, och ett populärt tivoli.
Caorle erbjuder ett brett utbud av moderna faciliteter, lämpliga för idrottare i alla discipliner på alla nivåer av förberedelser, från proffs till amatör.

Avstånd till stadium:
Antal sängar per rum:
Avstånd till centrum:
Antal invånare: ca 12 000

Om destinationen:
Med sina två breda och långgrunda sandstränder, Levante och Ponente är Caorle verkligen ett badvänligt resmål. Här är det inte bara stränderna som lockar, stadens vattenland och fartfyllda tivoli lockar också.
Atmosfären är genuin och i den gamla stadskärnan känns det som att man befinner sig i gamla Italien. Här har husen behållit sin gamla charm och de smala och slingrande gatorna inbjuder till många sköna promenader. Eftersom Caorle ligger nära den vackra lagunen kan du också passa på att njuta av sköna båtturer längs floden som rinner genom staden.
Maten är fantastisk - här finner du det äkta, italienska köket med alltifrån pasta och pizza till härliga fisk- och skaldjursrätter, parmaskinka och mozzarella.
Avstånd från flygplatsen i Venedig till Caorle: 80 km

Sök resa

Karta