Skip to main content

De Wilgenweard

I nederländska staden Nijverdal erbjuder sport- och aktivitetsanläggningen De Wilgenweard utmärkta träningsmöjligheter för fotboll. De åtta fina planerna, samtliga med elljus, ligger på bara en utsparks avstånd från boendet. En konstgräsplan ligger också på anläggningen och ger fina förutsättningar för träning oavsett väder. De Wilgenweard har dessutom en mängd andra utomhusaktiviter som lämpar sig förträffligt för teambuilding. Mycket fin anläggning och bra flygförbindelser, gör Wilgenweard högintressant.

Sök resa

Boende

Familjevänligt sporthotell med boende i dubbelrum. Det charmiga hotellet som ligger i ett rekreationsområde erbjuder massor av aktiviteter, både inom- och utomhus. Samtliga måltider serveras på hotellet.

Destination

Nijverdal är en stad med cirka 30 000 invånare och ligger i den nederländska provinsen Overijssel, nära gränsen till Tyskland. Nijverdal grundades 1836 och det var här som den industriella revolutionen i Nederländerna tog fart. Här finns ett stort utbud av kultur, shopping och restauranger.

Karta