Skip to main content

Brøndby Cup Denmark Fotbollscup, 28-31 juli 2022

Fotbollscup Brøndby Cup Denmark 28 -31 juli 2022


Fotbollscupen Brøndby Cup Denmark har fram till 2016 arrangerats av lokala klubbar i Ishöj tillsammans med Here We Go Fotboll. Från och med 2017 arrangerar Here We Go Fotboll Brøndby CUP Denmark tillsammans med Brøndby IF på Brøndby Stadion, i Köpenhamn.

Brøndby Cup Denmark är med sina 250 deltagande lag från över 25 länder - Själlands största och mest internationella fotbollsturnering. Förutom den internationella atmosfären har turneringen ett enormt utbud av aktiviteter vid sidan av fotbollen. Disco, ledarträff, karaokekväll, football freestyle är bara några av sysselsättningarna som erbjuds under turneringen.

Välkomna till Brøndby Cup Denmark Fotbollscup, turneringen som har allt! 

Läs mer om Brøndby Cup Denmark här! 

 

Åldersgrupper

Åldersgrupper:

P03/04/05, P06, P07, P08(9), P09(9), P10(7), P11(7), P12(7), P13(5), P14(5), P15(5)

F05, F06, F07, F08/09(9), F10/11(7)

Logi

Logi

Välj mellan:
- Skola
- Vandrarhem
- Hotell
 

Måltider

Helpension
Första måltid: Frukost på fredagen.
Sista måltid: Lunch på söndagen.
Möjligheten finns att köpa till ytterligare måltider.

Destination

Om destinationen:

Köpenhamn gör ingen besviken. Ett stort utbud av nöje, kultur och shopping gör att man kan ha kul hur länge som helst! 
Det är alltid något på gång i Köpenhamn. Denna internationella storstad är centrum för hela Öresundsregionen och genomgår en enorm utveckling just nu. I city finns allt man kan förvänta sig av en modern metropol, utan att dess gamla charm har gått förlorad.
De olika stadsdelarna och brokvarteren har olika särprägel och personlighet, från det unga, etniska Vesterbro till eleganta Østerbro. Gågatan Strøget, en av Europas längsta, går som en pulsåder genom Köpenhamns centrum från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Längs Ströget ligger många exklusiva designbutiker och stora butikskedjor. Där finns även en mängd souveniraffärer, restauranger och snabbmatställen. Hamnkvarteret Nyhavn är ett mysigt krog- och restaurangstråk där det alltid vimlar av människor.

Den som vill äta riktigt gott kommer att känna sig väl tillrätta i Köpenhamn. Det finns ett tiotal restauranger med michelinstjärnor, fler än någon annan stad i Nordeuropa.
Den som snabbt vill ha koll på många av Köpenhamns sevärdheter utan att anstränga sig rekommenderas en sightseeing med kanalbåtarna, som startar var 20:e minut från Nyhavn under sommaren.
Från Nyhavn är det bara en kort promenad till det kungliga slottet Amalienborg och den välskötta trädgården vid vattnet. Fortsätt längs strandpromenaden så kommer du till Den lille Havfruestatyn som inspirerats av HC Andersens saga och blivit en symbol för Köpenhamn. Andra sevärda slott i den danska huvudstaden är Christianborg och Rosenborg. 

Nationalmuseum och  Statens museum för konst  är också väl värda ett besök. Spännande muséet Ny Carlsberg Glyptotek ligger nära Tivoli och är med sitt orangeri rent ögongodis. Glyptoteket är specialiserat på gamla medelhavskulturer och visar allt från grekiska statyer till egyptiska sarkofager, samt dansk och fransk 1900-talskonst.
Ett lite annorlunda museum är Guiness World Records, där du får stifta bekantkap med mer eller mindre tokiga världsrekord.

Känner du för ett dopp i det fria finns ett par populära badplatser i Köpenhamn; hamnbadet Islands Brygge och nya, moderna Amager Strand. Båda har massor av fritidsaktiviteter att erbjuda, inte bara bad.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs