Skip to main content

5*****Campoareal lägenheter

Boende på Camporeal sker i lägenheter med två sovrum med tillhörande badrum och avskiljda av kök och vardagsrum. Balkong eller terrass finns i alla lägenheter. Lägenheterna har en modern och fräsch inredning och är fullutrustade med bland annat satellit TV, DVD, stereo, internet via kabel, telefon, kassaskåp, kök med diskmaskin, mikro, kaffekokare, brödrost, mixer, badrum med både dusch och badkar, strykjärn, möblerad balkong och så naturligtvis luftkonditionering.

Från lägenheterna till hotellbyggnaden är det ca 100 meter och ni har samma tillgång till alla faciliteter som om ni hade bott i hotellrum.
Fri parkering erbjuds i anslutning till lägenheterna om ni har hyrbil.

Konceptet "semi-all inclusive" kan köpas till. Detta innebär frukost och middag samt fri dryck mellan 17:00 - 23:00 från ett urval av öl, husets vin. läsk, juice och kaffe/te.

Sök resa

Attribut

Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Gym Ja
Fri parkering Ja
Avstånd till strand 30 km
Avstånd till bycentrum 10 km
24 timmars reception Ja
Golfbana utanför dörren Ja
Spa Ja mot kostnad

Karta

Prag - 3***Petr

4 dagar från 4 975:-

Gemytliga Prag är inte bara kultur, pilsner och nöjen utan här finns också ett antal intressanta golfbanor att upptäcka. Med vårt Pragpaket med Hotel Petr får Ni spela två centrala guldkorn och vi inkluderar privat transporter med chaufför till och från flygplats och golfbanor. Boendet är centralt med promenadavstånd till en hel del restauranger, caféer, butiker och nöjen. Till Karlsbron tar det ca femton minuter att promenera och vill man in till absoluta city kan man ta spårvagnen utanför hote...Läs mer >>