Skip to main content

Monte Rei

Vid Monte Ries golfbana bor ni i lyxiga, stora och exklusiva villor med 1 - 3 sovrum beroende på antal resenärer. Villorna är belägna centralt i området nära Medelhavsrestaurangen Veranda som ligger i anslutning till det avkopplande poolområdet. Runt knuten finns också Monte Reis Health Club med gym, bastu och SPA-behandlingar och två tennisbanor. Parkering finns i anslutning till alla villor.

Villrona inrymmer ett fullt utrustat kök och stor elegant matplats, vardagsrum med LCD-tv, sovrum med anslutande badrum, balkong och stor möblerad uteplats i ansutning till trädgård. Naturligtvis är det fritt WiFi i alla villor och här finns kassaskåp och luftkonditionering.

Villrona passar utmärkt för par, kompisgäng och familjer som vill spela golf eller bara umgås i en enastående natur och i eleganta omgivningar. 

Attribut

Utomhuspool Ja
Inomhuspool Nej
Gym Ja
Tennisbana Ja
Fri parkering Ja
Avstånd till strand 8 km till stranden i Altura
Avstånd till bycentrum 15 km till Tavira
24 timmars reception Ja
Golfbana utanför dörren Ja
Spa Ja

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs