Skip to main content

Algarve - Lagos med centralt boende, alla transfers och spel på flera banor

Lagos Golfhuvudstaden-special 6 - 13 november

Följ med till Algarves trevligaste och mest gemytliga ort Lagos när golfklimatet är som bäst i Portugal och kylan nått Sverige. Upplev denna natursköna del av kusten, koppla av på det moderna och fina hotellet, botanisera bland genuina restauranger och spela golf på tre hägklassiga golfbanor kring staden. För er bekvämlighet ingår alla transfer och på plats finns våra trevliag golfvärdar.

Mer om resan

Ca en timme väster om Faro flygplats  ligger utsökta orten Lagos. Detta är en av de städer på Algarvekustens som lyckats bevara sin charm och samtidigt integrerat turismen i staden. Här finns ett stort utbud av genuina restauranger, tavernor, kaféer, butiker och nöjen. Stadens Marina är en av kustens mest välbesökta och här ligger segelbåtar och yachter året om. Vår bas är lägenhetshotellet Aqualuz som nyligen genomgått en stor renovering och nu erbjuder ett ljust, modernt och fräscht boende med gångavstånd både till centrum, hav och Marinan i staden. Ett perfekt läge i en lugn del av staden. Alla lägenheter har ett vardagsrum, fullt utrustat kök, separat sovrum, balkong och helkaklat badrum. Hotellets innergård består av en stor pool, restaurang, bar och servering. Här finns stora ytor och det känns aldrig trångt. I anslutning till innergården ligger hotellets välutrustade gym samt SPA-avdelningen med stor inomhuspool. Vi är övertygade om att ni kommer att gilla både faciliteterna, lägenheterna och läget.

4 rundor golf ingår och vi tycker om variation. Därför spelar vi högklassiga Palmares, lokala favoriten Boavista samt intressanta Santo Antonio som alla ligger kring Lagos.

I resan ingår transfer mellan hotellet och golfbanorna t/r och transfern tar ca 10 - 20 minuter beroende på bana. Naturligtvis ingår även flygplatstransfer. För den som vill hyra bil för en dag eller en längre period finns möjligheten. Vi har avtal med Budget/Avis som har kontor på gångsvatånd från boendet. Våra värdar på plats hjälper er gärna att ordna med bilen.

Golf

Golf

I paketet ingår två rundor golf på Palmares GC, en runda på Boavista GC och en runda på Santo Antonio.

Palmares GC är en ambitiös klubb som öppnade så sent som 2010 men redan får arrangera tävlingar av klass. Banans 27 hål är designade av Robert Trent Jones II och är en mix av park- och linksbana och passar såväl semestergolfaren som den mer erfarne. Med sina tre slingor kommer ni få variation i spelet och vi kan utlova att ni blir hänförda av den vackra och ostörda naturen.

Boavista GC ligger ca fem minuters körning väster om centrala Lagos. Banan är titade ev britten Howard Swan och öppnades 2002. Här spelar ni en bana i varierad natur och böljande landskap med Atlanten som kuliss. Fairways kantas av palmer, pinje- och olivträd och vattenhinder finns naturligtvis på strategiska plateser. Medelgolfaren kommer tycka detta är en mycket passande bana, de med högre hcp kommer behöva tungan rätt i mun på flera håll och låghcpare hittar runt på bra poäng genom taktik. Golfbil kan vara att föredra om det finns krämpor eller om dagsformen är tveksam.

Santo Antonio Golf (f.d. Parque da Floresta) är en mycket välunderhållen golfbana som stoltserar med bland de bästa skicken på greener man kan finna i regionen. Banan ligger belägen ca tjugo minuter väster om Lagos och här är det fridfullt och ingen hets. Fågelsång, tystnad och ljudet från bollträffar följer er runt banan. Santo Antonio är inte lik någon annan bana på Algarve och här spelar ni några riktigt spektakulära hål i den något kuperad och mestadels öppna terrängen. Ni kommer uppleva en hel del tjusiga vyer samtdigt som koncentrationen måste ligga på kontrollerade slag då kräver välplacerade slag. Golfbil ingår på denna roliga och annorlunda Algarvebana.   

Transfer/hyrbil

I detta paket ingår för er bekvämlighet flygplatstransfer t/r samt alla golftransfer t/r. All golf spelas på fasta tider och tillsammans som en grupp. Det betyder att ni möts upp utanför hotellets reception inför varje runda och transporteras till golfbanan. Bussen går sedan tillbaka från klubbhuset på angiven tid och vi har tagit lite höjd i planeringen så att ni hinner med en förfriskning eller lite snacks på klubbens restaurang innan tillbakafärd.

Det går att hyra bil för en dag eller flera dygn på plats om så önskas. Algarve har mycket vackert att upptäcka. Vi samarbetar med Avis/Budget och erbjuder er fullt försäkrade hyrbilar som kan hämtas ut på bolagets lokala kontror i Lagos.

Dagsprogram

Preliminärt program, vi reserverar oss från små justeringar.

Det kommer finna möjlighet att deltaga i gemensamma sociala arrangemeng på plats.

6/11 Ankomst Faro flygplats 10:25. Ca 1 timmes transfer till Lagos.
7/11   Social tävling/sällskapsrunda golf på Palmares kl. 08:34. Transfer t/r ingår.
9/11   Gemensam golf på Boavista kl. 08:20. Transfer t/r ingår.
11/11 Gemensam golf på Palmares kl. 08:34. Transfer t/r ingår.
12/11 Gemensam golf på Santo Antonio kl. 09:30. Transfer t/r ingår.
13/11 Hemresa till Kastrup kl. 11:15 från Faro flygplats.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs