Skip to main content

Mallorca - 4* Hotel Joan Miro

Bekväm golfvecka på Mallis 

I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand och spel flera intressanta golfbanor. Strax sydväst om centrala Palma, i området Cala Major ligger trevliga Hotel Joan Miro i stadsmiljö. Hotellet har en modern lobby, solterrass, restaurang, bar, fräscha rum och en utomhuspool för soliga dagar. På kort promenadavstånd når ni ett tiotal restauranger och Cala Majors strand medan en taxi till Palma city med marina tar ca tio minuter. Golf spelas på bra och underhållande golfbanor som Son Muntaner, Son Vida och Son Quint med korta transferresor till och från golfbanan.  

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Son Vida, 2 x 18 hål på Son Quint och 1 x 18 hål på Son Muntaner.

Son Muntaner

Son Muntaner är antagligen en av de mest exklusiva golfbanorna på Mallorca och öppnade i mars år 2000. Denna mästerskapsbana är designad av Kurt Rossknecht och ligger i bedårande natur mellan Son Vidas höjder. Banan är tuff och kräver en teknisk golf med mycket funderingar kring strategi. En hel del vattenhinder och svåra bunkrar vid inspel på de stora greenerna kommer utmana er skicklighet. Öns äldsta olivträd finns att beskåda (eller träffa) vid sidan om hål nummer 15, trädet sägs vara mer än tusen år gammalt så var försiktiga. Banan kan promeneras runt utan golfbil.

Son Vida

Son Vida är Mallorcas äldsta golfbana och är fortfarande som ny. Här har Europatouren gjort stopp två gånger, 1990 och 1994 och sedan dess har banan dessutom fått en del förbättringar av arkitekten Kurt Rossknecht. Med sina 5600 meter är banan relativt kort men ändå moderna och ni kommer minnas de många doglegs-hålen och signaturhålet som avslutar banan. Vackra vyer över Palmas marina kommer som bonus runt banan.

Son Quint

Son Quint är en mer förlåtande golfbana men också en mer kuperad historia vilket resulterar i en utmaning även för golfare med lägre hcp. Spektakulära vyer över Palma är att vänta, på hål nummer 8 slår Ni exempelvis ut rakt mot katedralen i Palma. Längs lutande fairways, med ett fåtal bunkrar och vattenhinder, står pinje- och olivträd och på de breda greenerna. Snabba men stora greener är att vänta.

Hotell

Hotell

Nära Palmas hjärta

4* Hotel Joan Miro ligger i ett bostadkvarter ca tio minuter sydväst om Palmas centrum. Ett par minuters promenad tar er till ett flertal restauranger, däribland fiskrestaurangern La Parada del Mar som är mångas favorit. Till stranden är det inte mer än åtta minuters promenad och tar man sig till Palma centrum med taxi tar det oftast inte mer än tio minuter.

Nyrenoverat

Hotellet är nyligen helrenoverat med nytt möblemang i både rum och allmänna områden. På hotellet finns förutom restaurang, bar och solterrass också ett poolområde mer stor utomhuspool med ett mindre gym i anslutning.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs