Skip to main content

Resor för Boxen!

Erbjud en fantastisk resa för era medlemmar och fördjupa klubbkänslan och gemenskapen, åk tillsammans och titta på en Crossfit-tävling och kombinera detta med att träna i den lokala boxen, eller varför inte åka tillsammans och träna för andra coacher.

 

CrossFit @ 77feet, Llorett del Mar

En prisvärd resa för Boxen! Åk till trevliga Llorett del Mar, träna i CrossFit 77 feets nya box och bo på 4**** Olympic Park. Erbjud flyg, transfer, boende och halvpension till ett förmånligt pris för era kunder där Here We Go sköter allt administrativt arbete som rör resan, bokningar, betalningar etc. vi sätter också ihop ett marknadsföringskit till er att använda till flyers, sociala medier mm. Ni kan koncentrera er på att erbjuda en fantastisk resa tillsammans med era kunder! Kontakta oss hä...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs