Skip to main content

Lido di Jesolo

Cirka 5 mil från Venedig, ligger en av Adriatiska havets riktiga kustpärlor, Lido di Jesolo.
Vi erbjuder boende i två-fyrabäddsrum och träning på fina gräsplaner i närheten av boendet.


Här har många lag från tyska-, österrikiska- och schweiziska-ligan förlagt sina träningsläger.
Vi kan varmt rekommendera Lido di Jesolo till klubbar som söker bra boende och bra gräsplaner tidigt på våren.

Avstånd till planer:  400 m – 2 km
Antal planer: Tre
Antal sängar/rum: Två-fyra
Invånarantal: 25000
Avstånd till centrum: 1 km

 

Sök resa

Boende

3***Hotel Oasi Verde har ett lugnt läge, bara 200 meter från havet. Detta familjedrivna boende garanterar en avslappnad atmosfär och en tillmötesgående service.
Alla rum har en privat balkong, luftkonditionering och satellit-tv. Gratis Wi-Fi finns i hela hotellet. Du kan koppla av i poolen som har hydromassage, eller på stranden som har solstolar och parasoller. Låna en gratis cykel i receptionen och ta en tur genom skogen eller längs strandpromenaden.
Till lunch och middag serveras en buffé med färsk fisk och kötträtter, traditionell pizza, samt säsongens frukt och grönsaker.

Destination

I Lido di Jesolo finner du en lång sandstrand, långgrunt vattnet, massor av underhållning och nöjen som passar alla åldrar samt ett bra utbud av allt mellan himmel och jord.
Lido di Jesolo är känt och älskat av många, inte minst för det stora utbudet av aktiviteter. Den livliga orten är mycket välskött och erbjuder allt från prisvärda affärer och restauranger till lite mer exklusiva.
Staden sträcker sig över hela 17 kilometer längs Adriatiska kusten i den nordliga delen av Italien, inte så långt i från mytomspunna Venedig.

Karta