Skip to main content

Rom - Ryder Cup-golf med Adam & Jakob 19-26 Oktober

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
16 975:-
8dagar
 • 7 nätter, lägenhet för 2 personer
 • Frukostbuffé
 • 5 x 18 hål på Marco Simone (Ryder Cup 2022)
 • Fri användning av inomhuspool & gym
 • Obegränsad användning av träningsområdet
 • 1 x Vinprovningstur (2h)
 • 1 x Utflykt till Castel Gandolfo inkl. middag (4h)
 • Flygplatstransfer t/r
 • Utflyktstransfers t/r
 • Direktflyg t/r med Norwegian
 • Väska 20kg + golfbag 20kg
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Njut av romersk landsbygd och golf utöver det vanliga

Åk med PGA Professionals Adam Mednickson och Jakob Stenberg på en golfresa utöver det vanliga! Jakob är Falsterbos meste Klubbmästare med 15 inteckningar och arbetar idag som frilans inom golfcoachning på olika golfklubbar i Halmstad och Skåne. Adam har en gedigen spelarbakgrund med 5 vinster på Challenge Tour och en på European Tour. Förutom att vara Närspels Expert, jobbar han även med Golfbanedesign, Clincs, Föreläsningar och Events. Adam och Jakob har gjort 10-talet resor ihop dom senaste sju åren och drivit Golfskolor åt vuxna och juniorer i över 10 år. Förutom spel på banan med proffs och informativ feedback på ditt spel, blir det Clinics och träning i de mängder du önskar. Killarna täcker spelets alla moment.

Detta är Golfskolan för er som älskar att spela, träna och leva!

Sök resa

Golfen

Golfen

Marco Simone Golf & Country Club, en grön oas på romerska landsbygden är det officiella hemmet för Ryder Cup 2022! Det är första gången denna stora tävling besöker Italien och då väljer man att lägga den på Marco Simone. Banan erbjuder totalt 27 hål, anlagd bara några kilometer från centrala delarna av Rom och man kan se Peterskyrkan från flera hål. Banan erbjuder ett par olika teer vilket innebär att både nybörjaren och grabbarna som ska beträda banan 2022 kan spela den med passande utmaningar. Designad av Jim Fazio, 6037 meter, par 72. 

Träningsområdet

Beläget i en bred dal har man en driving range med tre stora terasser där man slår från gräns året runt. Längde på rangen tillåter träning från varje ände. Dess storlek innebär också att man kan hålla golfkliniker och privata evenemang. 

Vinprovningsturen

Upptäck skönheten i den romerska landsbygden med en kvalificerad vinprofessor. Mellan provsmakning kommer ni att uppskatta rullande backar med olika vinrankor, undersöka källarteknik och se hur vindruvor blir vin. 

Utflykten varar i 2 timmar. 

Castel Gandolfo

Castel Gandolfo

Den lilla byn Castel Gandolfo ligger 10 mil sydost om Rom. Man byggde Castel Gandolfo på resterna av palatsen, som en gång byggts av kejsaren Titus Flavius Domitian som blev mördad år 96. Under denna utflykt kommer man kombinera en guidad tur av den gamla byn med en middag på den pittoreska restaurangen "Arte e Vino". Restaurangens ägare Giulio Mariani sägs vara en fantastisk värd och underhållare. Det blir god mat och gott vin.

Utflykten varar i 4 timmar. 

Lokala Transporter

Från boendet går det pendelservice till närliggande Metrostationen. Pendeln kostar 3€. Från metrostationen åker man in till centrala Rom. Pendel avgår 09:00 och kör sedan tillbaka till boendet 19:00. En heldag i kulturrika Rom väntar. 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/10ArlandaCarpediem Residence RelaisMer än 816 975:-Boka
19/10KöpenhamnCarpediem Residence RelaisMer än 816 975:-Boka

Hotell

Carpediem Residence Relais

Carpediem Residence Relais

Carpediem Residence Relais erbjuder rymliga lägenheter med ett sovrum. Efter två minuters promenad ankommer man till klubbhuset och det roliga börjar. Koppla av i wellnesscentret med inomhuspool, gym,...