Skip to main content

Paketresa till Vilanova med SG Padel

Padelspel i värmande Vilanova!

Club Padel Vilanova har åtta padel banor och en strandbar "Pista9" med ett avslappnat område, allt detta för att bli en familjeklubb, eftersom barn och familjer har en speciell roll i vår klubb. Du kan spela padel och ta en drink i vår strandbar och njuta av det goda vädret, eller följa med en omgång pingis eller touch-tennis, en ny sport som vi försäkrar att du kommer att ha kul med. 

Boende

Boende

Ett stenkast ifrån havet!

Detta hus i kolonialstil har drivits av samma familj sedan 1889 och ligger bara några meter från stranden i Vilanova i la Geltru. Rummen har naturligt dagsljus och utsikt över trädgården. Hotel Cèsar har inretts med 1800-talsdetaljer som en öppen spis och ett bibliotek, i kombination med moderna områden som en trädgård och en restaurang. Hotellet har en liten bubbelpool och en bastu, som kan användas gratis mellan kl. 19.00-21.00. Du kan även boka massage.

Restaurangen Gastronómico La Fitorra har maritim inredning och vetter mot en härlig terrass. Här erbjuds medelhavsrätter, säsongsprodukter och specialerbjudanden. Snacks kan beställas 24 timmar om dygnet.

Cèsar har en inredning som påminner om grekiska tempel. De luftkonditionerade rummen har TV, värdeskåp och badrum. I den vackra trädgården hittar du El Hivernacle, en snackbar som är öppen på sommaren. Här kan du njuta av en stor salladsbar. Hotel Cèsar ligger mellan naturparken Garraf och Parc Natural de Foix på Costa Dorada. Stranden ligger bara 150 meter bort.

Padel

Padel

Välkommen till Vilanova där padel upplevs som bäst!

Jag heter Samuel Godberg och bor här nere. Efter att ha bott i Barcelona i 2 år så har jag nu flyttat hit. Jag är utbildad padeltränare och har tränarlicens som gäller i dom flesta av de länder där det finns padel. Här i Vilanova spelar vi på en klubb som heter club padel vilanova. Klubben har 8 banor och är väldigt familjär. Ägaren av klubben heter Juan Diaz och är väldigt känd inom den spanska padelvärlden. Han driver en akademi som heter Emotion padel academy. På klubben finns det också möjlighet till videoanalyser av ditt spel och din teknik. Vill man så finns det både möjlighet till annan träning och bad i poolen som ligger vid klubben. Om ni har andra önskemål som tex spel mot spanskt motstånd etc, så löser jag det. Resturangbesök och vinprovning går också att ordna.

Samuel Godberg SG Padel

Samuel Godberg SG Padel

Samuel Godberg

 

Samuel är en av Sveriges meriterade tränare som under din vistelse lär dig padelspelets grunder och små finesser. Samuel bor sedan en tid tillbaka i Vilanova och kommer att ta hand om dig ifrån att du landar i Barcelona tills du flyger hem igen. Han är välbekant med orten Vilanova och delar gärna med sig av det stora utbudet av små pittoreska Spanska restauranger.

 

Avgångar och flygtider

Avgång ifrån Köpenhamn

 

2021.09.10

CPH – BCN 07:55 – 10:55

2021.09.13

BCN – CPH 19:10 – 22:10

 

Avgång från Stockholm: 

 

2021.09.10

ARN – BCN 07:45 – 11:15

2021.09.13

BCN – ARN 19:10 – 22:40

 

Avgångar från Göteborg: 

 

2021.09.10

GOT-CPH   06:200 -  07:05 

CPH-BCN   07:55 - 10:55 

 

2021.09.13

BCN-CPH   13:05 - 16:05 

CPH-GOT   17:55 - 18:50 

Om resmålet

Vilanova 

Staden har en lång historia och upplevde en uppblomstring under den romantiska perioden, vilket framgår av en mängd överdådiga byggnader från 1800-talet. Det atmosfäriska torget, Plaça de la Vila, och många av dess ikoniska offentliga byggnader finansierades huvudsakligen av Josep Tomàs Ventosa Soler (1797-1874), en textilmagnat som gjorde sin förmögenhet på Kuba. Ett monument med en bronsstaty av Ventosa står i mitten av torget. Ett identiskt monument står i Matanzas , Kuba , där båda statyerna smiddes. Idag leker barn runt monumentet och smidiga klättrare från castellers till demonstranter till karnevalspranksters klättrar på statyn och pryder den med sina egna symboler.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs