Skip to main content

Träningsresa till Porto Santo

Åk med dina kunder till den lilla paradisön Porto Santo strax öster om Madeira i Atlanten. Här är tempot lugnt, temperaturen alltid behaglig, naturen orörd och trängseln på stränder, restauranger och butiker ofta obefintlig.

Boende på mycket trevliga hotell Vila Baleira som ligger beläget direkt vid havet väster om flygplatsen och största byn på ön. Här har vi all inclusive vilket betyder stor kvalitativ och varierad buffé till frukost, lunch och middag samt fritt med kaffe, läsk, öl, juice, vin och drinkar i barerna.

Nära det trevliga poolområdet som ligger direkt ovanför den finkorniga och långa sandstranden som passar utmärkt för lugna yogastunder eller energisamlande löprundor.

Efter en fin träningsdag kan man med fördel koppla av vid poolen, stranden, simma i inomhuspoolen, njuta av hotellets SPA med behandlingar, jacuzzi och pooler eller underhålla sig med aktiviteter som tennis, cykelturer eller vandringar.

På ön finns även en Seve Ballesteros golfbana som man på plats kan skriva upp sig på om tillgängliga starttider finns. Klubbor finns att hyra på golfklubben.

Kontakta oss för mer info!

Från 9975 kr för del i dubbelrum inkl flyg och all inclusiv.

Sök resa

Karta