Välkomna tillbaka till klassiska Mar Menor på soliga Costa Blanca/Costa Calidas kusten söder om Alicante och Torrevieja. Denna fullutrustade golfanläggning har varit populär bas för frusna Nordeuropéer som söker värme under flera års tid och det är lätt att förstå varför.

Det är inte bara klimatet som borgar för en trevlig månad i Spanien. Lägenheterna är moderna, personalen hjälpsam, de sex banorna som ni kan spela alltid i gott skick, restaurangerna på området håller hög klass och på Mar Menor är det alltid folk så Ni hittar enkelt nya vänner.

Till de närmsta byarna med butiker och restauranger tar det ca 5 minuter. Kör österut om Ni vill till byn vid havet Los Alcazares eller väster ut om Ni vill följa lokalbefolkningens vardag i Torre Pacheco.

Lägenheter har renoverats på senare år och är modernt möblerade och inhyser stort badrum, vardagsrum, ett till två sovrum och naturligtvis fullt utrustat kök. Alla lägenheter har tv och gratis Intenet. Supermarket finns inom resorten och på gångavstånd når Ni den så kallade "boulevarden" men ett antal restauranger, caféer och barer.

Medlemskap i sex närbelägna golfbanor ingår i paketet. Ni kan spela har mycket golf som helst men en greenfeeavgift på €9/runda/person betalas på plats. Dock inga stora pengar om man jämför med vad en greenfee kostar utan medlemskap. För högsta flexibilitet bokar Ni greenfeen i Pro Shopen på Mar Menor, men vi kan också förboka några rundor innan avresa om så önskas..

Ni kan förvänta Er en skön månad på trivsamma, populära och avslappnande Mar Menor Resort.

Vi har inte golfvärdar på plats på denna longstay-destination. Bokar Ni denna destination reser Ni på egen hand men vi finns tillhands från Sverige om Ni behöver hjälp eller råd. Söker Ni sociala arrangemang rekommenderar vi vårt paket till Campoamor i Spanien.