Direkt vid havet cirka tio minuter väster om partyorten Puerto Banus ligger ett av de mest klassiska och prisvärda golfhotellen som en idealisk bas för er golfsemester. Atalaya Park, även kallat ”Golfers Paradise”. Atalaya Park har ett utmärkt läge vid stranden mellan Marbella och Estepona. Med grönskande och vacker natur som närmiljö med Medelhavets klarblå vatten alldeles intill får du en njutbar semester med mycket golf!

Boendet erbjuder en inomhus- och utomhuspool, tennisbanor, gym och en sandstrand för varma dagar. Ni kan även låta musklerna mjukas upp efter golfspelet i jacuzzin.

Här har mängder av Here We Go-gäster trivts genom åren och det kanske inte är så svårt att förstå med tanke på läget, servicen och priserna.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Från hotellet går en shuttle till golfklubben Atalaya GC med sin berömda mästerskapsbana Old course och den nyare, mer tekniskt svåra New course. För att ge extra krydda till paketet kan ni dessutom lägga till en runda på exempelvis ”svenskbanan” Los Naranjos beläget ca femton minuter med bil från hotellet.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.