På Pestana Sintra får man mycket golf för pengarna. Här  erbjuds väldigt prisvärt boende och obegränsat spel på den inte alltför krävande golfbanan Beloura GC som ligger direkt utanför dörren på hotellet. Här kan man njuter man av klimatet, kopplar av vid utomhuspoolen, slår eftermiddagsbollar på det fina övningsområdet invid hotellet och spelar så hål golf man orkar, Efter en vecka på Pestana Sintra bör man vara i form.

Bara några minuters taxi söderut från Pestana Sintra finns ett myller av restauranger, caféer, pubar och shopping i populära semesterorten Cascasis. En taxi hit tar ca tio minuter och kostar ca €10. Från Cascais går även pendeltåg mot Estoril och Lissabon och en resan ända in till huvudstaden kostar ca €3 och strax över en halvtimme. Norr om hotellet ligger Sintra-berget med sina historiska sevärdheter och mysiga byar, hit rekommenderar vi er också att göra en utflykt.

I omgivningarna finns även mästerskapsbanor som Penha Longa, Oitavos Dunes och Quinta da Marinha. Dessa går att lägga till i paketet. En taxi tar ca femton minuter till samtliga externa banor.

Pestana Sintra är med sitt prisläge ett av Here We Go´s mest bokad golfhotell och har många återkommande gäster.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.