Camporeal ligger snyggt placerad i den ”Portugisiska trädgården” strax norr om Lissabon bland vingårdar och frodiga dalar. Här är det exklusivt, behagligt, naturskönt och avkopplande. Det som hörs är bollträffen från en drive, en traktor i fjärran och fågelkvitter i den ljumna dagen.  

Utanför den ståtliga hotellbyggnaden ligger mästerskapsbanan Camporeal, övningsområde, pool och ett antal moderna och ljusa lägenheter. Vi har valt lägenheter som boende till våra resenärer då man till samma pris som hotellrum får ett fint vardagsrum, ett fullt utrustat kök och två sovrum.

Ni har naturligtvis tillgång till alla fina faciliteter på hotellet bara ett stenkast bort. Här finns en förträfflig restaurang, klubbhusets café med terrass, en trevlig bar, ett SPA och en inomhuspool.

Golf spelas på hemmabanan Camporeal som bland annat varit värd för damernas Europatour. Denna bana är inledningsvis kuperad och många väljer därför att förboka golfbilar till rundorna.

Söker man variation kan man uppgradera golfpaketet sig till ”Royal Package” och spela sex rundor varav två på hemmabanan, två på Praia del Rey och två på Royal Obidos. Dessa banor ligger ca 40 minuter norr om Camporeal och vi rekommenderar då att ni har hyrbil. Både Royal Obidos och Praia del Rey är väl värd resan.

Camporeal är en destination som många gäster väljer att återvända till. Det ser vi som ett bevis på genomgående kvalitet.