Pris från:
9 975:-
Dagar:8
- Direktflyg Alicante t/r
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 7 nätter, lägenhet med ett sovrum, badrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, balkong
- Frukost
- Hyrbil med fria mil full försäkring, extra förare och ingen deposition
- 2 x 18 hål på Mar Menor
- 2 x 18 hål på El Valle
- 1 x 18 hål på Hacienada Riquelme
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Kompletta golfresorten Mar Menor söder om Alicante och Torrevieja är en ljuv golfoas på Costa Calida. Här finner ni alla bekvämligheter som hör en golfresa till och ett trevligt boende i moderna ljusa lägenheter, alla med stor balkong.

Mästerskapsbanan Mar Menor ringlar sig genom området och från många av lägenheterna är det vy mot något av golfbanans hål. Här finns också goda övningsområden att smita ner till om man inte vill låta klubborna vila. På promenadavstånd från lägenheterna hittar ni anläggningens mittpunkt, golfbaren med tillhörande snackrestaurang, och den intilliggande poolen kantade av ytterligare restauranger och en irländsk pub.


Under vinterhalvåret kan man på plats betala inträde till SPA-avdelningen och inomhuspoolen, en avkopplande plats efter en dag på banan. Eller tar man taxi tio minuter till grannorten Los Alcazares som erbjuder flertalet restauranger, nöjen och en sandstrand att koppla av vid under varma eftermiddagar.


Golf spelas på hemmabanan Mar Menor men också på någon av alla de andra Jack Nicklaus-banor som ingår i paketet. Inom tjugo minuters bilfärd hittar ni Europatourkvalbanan El Valle, populära Hacienda Riquelme, klassiska La Torre och Saurines samt signaturbanan Alhama som är väl värd ett besök trots trekvarts körning från Mar Menor.

Mar Menor passar kompisgäng, par och familjer som vill ha det mesta samlat på ett ställe, spela golf på flera banor och kunna variera antalet boende per lägenhet. Standardupplägget är lägenheter med ett sovrum för två personer men vi erbjuder även boende i tvåsovrumlägenhet och tresovrumslägenheter för större sällskap.