Pris från:
9 975:-
Dagar:8
- Flygresa Alicante t/r med direktflyg
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 7 nätter, dubbelrum
- Frukostbuffé
- Hyrbil med fria mil, full försäkring, extra förare inkluderat, ingen deposition
- Fri parkering i parkeringsgarage nära hotellet
- 5 x dagsgreenfee på Altorreal GC inkl. golfbil
- En middag på rekommenderad restaurang i Murcia ingår
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Vi uppgraderar nu Murcia till fem dagars fri golf, en gratis middag på riktigt bra restaurang och vi bjuder på gratis parkering.

Den ultimata kombinationen av storstadspuls och lovprisad golf i idealiskt klimat blev med andra ord just ännu bättre.

I Costa Calidas metropol, Murcia, med nästan en halv miljon invånare kommer ni ta med er minnen för livet. Staden grundades av morerna redan på 800-talet, vilket gör att staden erbjuder en historia som är värd att utforska, där stadskärnan domineras av den ståtliga katedralen.

Här bor ni på det fräscha hotellet Rincon de Pepe. Hotellet erbjuder förstklassig service och bra komfort, med centralt utgångsläge i Murcias centrum fylld av genuina spanska stråk och bara några få steg från det stora utbudet av shopping, kultur, nöjen och restauranger. Här äter ni genuina spanska medelhavsrätter, fyndar på lokala marknader, njuter av ett avslappnat tempo och får lite mer för er peng. Murcia är ett mer ”äkta Spanien”, även om det bara är en halvtimme till turistorterna på kusten.

Att staden dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår.

Golf spelar förslagsvis på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen. Därav erbjuder vi nu fri golf under fem dagar på denna bana med förbokade starttider och golfbil till alla rundor.

För er som önskar prova andra banor i området finns bland annat Europatourkvalbanorna El Valle och Hacienda del Alamo samt omtyckta Jack Nicklausbanan Haciande Riquelme inom kort bilresa. Dessa banor bokas mot ett mindre tillägg.