Pris från:
19 975:-
Dagar:29
- Direktflyg Malaga t/r
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 5-dörrars hyrbil med grundförsäkring och fria mil (uppgradera till full försäkring så bjuder vi på extra förare)
- 28 nätter, lägenhet med ett sovrum, ett badrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, balkong
- Wifi i lägenheterna
- Städning och byte av sängkläder varje vecka
- 10 x 18 hål på Estepona GC
- 1 x 18 hål gemensamt spel på La Canada (spelas som tävling) med efterföljande lunch och prisutdelning inkl. transfer t/r
- 1 x 18 hål gemensamt spel på El Paraiso (spelas som tävling) med efterföljande lunch och prisutdelning inkl. transfer t/r
- 1 x 18 hål gemensamt spel på Atalaya Old (spelas som tävling) med efterföljande lunch och prisutdelning inkl. transfer t/r
- 1 x 18 hål gemensamt spel på Alcaidesa Links (spelas som tävling) med efterföljande lunch och prisutdelning inkl. transfer t/r
- 1 x 18 hål på San Roque New Course
- Stadsvandring med svensk guide och efterföljande lunch (lunch betalas på plats)
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Söker ni en månad på varmare breddgrader där ni bor på gångavstånd till stadsliv, restauranger, marknader och hav? Önskar ni dessutom spela golf på flera banor under er vistelse? Då är Estepona paketet för er.

I vinter erbjuder vi avgångar från slasket här hemma till värmande och stärkande sol i solkustens kanske mest gemytliga ort, Estepona.

Här bor ni centralt och på kort promenadavstånd till både den långa sandstranden som sträcker sig längs stadens kust och det idylliska centrumet med torg och smala gator kantade av uteserveringar, caféer, tapasbarer och små butiker. I Estepona känner men sig snabbt som hemma och här trivs man.

I början av er vistelse arrangerar vi en guidad stadsvandring av Estepona så att ni kan lära känna er nya hemstad lite bättre. Vår svenska stadsguide har bott länge i området och delar med sig av sina lokalkunskaper och här finns gott om guldkorn och historia att upptäcka.

Golf spelas på hemmabanan Estepona GC som ligger ca tio minuter med bil från ert boende. Här spelar ni tio rundor. Det blir dessutom en utflykt varje vecka med gemensamt spel på mästerskapsbanorna Atalaya Old, El Paraiso, Alcaidesa Links och La Canada. Till utflyktsbanorna inkluderar vi transfer t/r och dessa rundor spelas som tävling med efterföljande lunch med dryck och prisutdelning. Dessutom inkluderar vi en runda på klassiska San Roque New course, denna runda spelar ni också gemensamt men som sällskapsrunda och hit tar ni er med er egen hyrbil. Vår representant i Estepona är med på de gemensamma rundorna.

Vill man spela fler tävlingsrundor kan man med fördel deltaga i Estepona GC´s Skandinaviska tävling som spelas på tisdagar. Skriv upp er i klubbhuset och ta chansen att träffa andra Skandinaver som bor eller besöker området.


Er lägenhet har ett sovrum, fullt utrustat kök, badrum med dusch, två balkonger och vardagsrum. Vill man ha två sovrum går det utmärkt att uppgradera och då är det fritt fram att inhysa två gäster. Städning sker en gång per vecka.

Hyrbilen som ingår i paketet har grundförsäkring och fria mil inkluderat. Vi rekommenderar att ni uppgraderar till full försäkring, då bjuder vi dessutom på extra förare i paketet. Valet är ert.

Eftersom vårt paket till Estepona är populärt och uppskattat är det en god idé att boka tidigt.

OBS! Avgång från Köpenhamn den 28/2 kommer inom kort att vara bokningsbar.