Pris från:
13 975:-
Dagar:8
- Direktflyg Malaga t/r
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- Mat & dryck ombord
- 7 nätter, dubbelrum
- Halvpension
- Hyrbil med fria mil, full försärking, extra förare inkluderat, ingen deposition
- 2 x 18 hål på La Canada
- 1 x 18 hål på Valle Romano inkl. golfbil
- 1 x 18 hål på El Paraiso
- 1 x 18 hål på Estepona GC
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Där klassiska solkusten möter naturen i skydd av nordanvinden, en bit från den mest hektiska turistströmmen och där det äkta spanska vardagslivet möter en internationell atmosfär hittar Ni ett utav solkustens bättre hotell, H10 Estepona. Inte bara hotellet är av klass. Här bor Ni strax utanför Estepona som av många anses som kustens kanske trevligaste ort.

H10 Estepona har havet som närmsta granne så ett dopp i Medelhavet är att rekommendera efter golfrundan om Ni reser under sommarhalvåret. Boende sker i ljusa och moderna hotellrum med alla bekvämligheter ett hotell av rang skall erbjuda. I restaurangen kan Ni avnjuta en första klassens buffé till frukost och middag. På gångavstånd når Ni marinan som kantas av restauranger, pubar och caféer och lite längre bort ligger solkustens trevligaste bycentrum med små butiker längs kullerstensgränder.

Golf spelas på de trevliga och uppskattade mästerskapsbanorna Valle Romano, El Paraiso och La Canada samt lokala Estepona GC. Alla banor nås inom tjugo minuters färd med er hyrbil.