Pris från:
12 475:-
Dagar:8
- Flygresa Malaga t/r med direktflyg
- Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
- 7 nätter, dubbelrum
- Halvpension (frukost- & middagsbuffé)
Hyrbil med fria mil, full försärking, extra förare inkluderat, ingen deposition
- Fri parkering vid hotellet
- 3 x 18 hål på Atalaya Old
- 1 x 18 hål på Atalaya New
- 1 x 18 hål på Los Naranjos
Boka resa

I hjärtat av solkusten finner ni allt som hör en härlig golfresa till. Denna klassiska golfdestination har varit hemvist för miljontals golfsugna besökare under flera decennier och det är inte svårt att förstå varför. Klimatet är golfvänligt från tidig höst till sen vår och här finns banor i toppskick av alla karaktärer och för alla typer av golfare. 

Här finns orter som Marbella med sitt gemytliga gamla stan där ni kan strosa i gränder kantade av mysiga restauranger eller flanera längs den långa strandpromenaden. I exklusiva Puerto Banus är nöjen i fokus och längs marinan där lyxyachterna ligger på rad finns cocktailbarer, restauranger och nattklubbar i överflöd. I San Pedro kan man hitta lokala tapasbarer att sitta länge på och i avkopplat tempo eller besöka någon av de lokala favoritrestaurangerna. 

Vädret i området tillåter oftast några eftermiddagar på någon av alla sandstränder som kantar kusten. Reser man höst är temperaturen i havet även varmt nog för ett dopp även för den kräsna.

Passa på att ta en utflyckt till Gibraltar eller Ronda om ni vill se mer av den Spanska sydkusten.

Vi bokar nästan samtliga golfbanor i området, de få av mindre intressant karaktär håller vi oss ifrån. Men ni finner favoriter som "svenskbanan" Los Naranjos, mästerskapsbanorna Atalaya Old, Rio Real, La Quinta och gamla klassiska El Paraiso på kort köravstånd oavsett på vilket av våra hotell ni bor på.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.