Med detta paket har ni ett av de bästa utgångslägena på solkusten. Boende sker på fräscht hotell på promenadavstånd till Puerto Banus marina som kantas av restauranger, barer, caféer och i gränderna en gata upp ligger shoppinggatan med exklusiva butiker på rad. Stranden som sträcker sig till öster och väster om marinan bjuder in till avkoppling och bad när vädret tillåter och vattnet är uppvärmt. En taxiresa eller taxibåtresa in till Marbella som ligger strax öster om Puerto Banus ger er ytterligare en dimension av strand, restauranger och nöjen.  Med andra ord finns det massor att göra utanför golfbanan i denna region av kusten som knappt aldrig sover.
 

Inom ett kort köravstånd når ni flertalet av kustens bättre banor. Svenskklassikern Los Naranjos ligger strax norr om hotellet och mästerskapsbanorna Rio Real och Atalaya Park bland andra storheter nås inom en kvarts bilresa.

I Puerto Banus får ni med andra ord allt som här en sol- och nöjessemester till och möjligheten att spela några av solkustens bästa banor.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.