Där klassiska solkusten möter naturen i skydd av nordanvinden, en bit från den mest hektiska turistströmmen och där det äkta spanska vardagslivet möter en internationell atmosfär hittar Ni ett utav solkustens bättre hotell, H10 Estepona. Inte bara hotellet är av klass. Här bor Ni strax utanför Estepona som av många anses som kustens kanske trevligaste ort.

H10 Estepona har havet som närmsta granne så ett dopp i Medelhavet är att rekommendera efter golfrundan om Ni reser under sommarhalvåret. Boende sker i ljusa och moderna hotellrum med alla bekvämligheter ett hotell av rang skall erbjuda. I restaurangen kan Ni avnjuta en första klassens buffé till frukost och middag. På gångavstånd når Ni marinan som kantas av restauranger, pubar och caféer och lite längre bort ligger solkustens trevligaste bycentrum med små butiker längs kullerstensgränder.

Golf spelas på högt aktade Valle Romano och på La Canada som får mer och mer lovord. Dessa banor når Ni på fem - tio minuters bilfärd från boendet.

Detta paket exkluderar flygresa och hyrbil men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.