Skip to main content

Trelleborg

Träningen börjar tidigare i Söder! 

Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende och fin vårträning på allvädersbanor. Trelleborgs museum, Stortorget och Stadsparken ligger 1 km från Clarion Hotel Magasinet. Till Malmö Airport är det 23 km. Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen.

Boende

I hjärtat av Trelleborg

Clarion Collection Hotel Magasinet ligger i ett före detta spannmålsmagasin från 1904 i Trelleborgs centrum, mittemot Trelleborgs färjeterminal. Frukostbuffé och middag ingår i priset och serveras varje dag.

Gratis WiFi och gratis sötsaker på eftermiddagen ingår.Alla rum har en smart-TV, luftkonditionering och ett skrivbord. I det egna badrummet finns en dusch.

Vissa rum har utsikt över staden och vissa har utsikt över hamnen och Östersjön.

Träning

Östervångsstadion

Trelleborgs friidrottsarena Östervångsstaddion finns intill Söderslättshallen, Östervångsparken och Vångavallen. Här kan man träna alla grenar.

Om resmålet

Sveriges sydligaste stad!

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten.

Här hittar du några av Sveriges finaste och bästa badstränder!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs