Skip to main content

Golf och gourmet i Lissabon

Välkommen till Portugal och högklassig golf!

Ni bor på Portugals populäraste och mest besökta golfhotell, Quinta da Marinha. Ett golfhotell för den bekväma golfaren som förväntar sig hög klass på allt från rum, frukostbuffé, faciliteter och golfbana. Här bor ni strax väster om trevliga semesterorten Cascais där man kan botanisera bland restauranger, kaféer, butiker, barer och nattklubbar och varifrån det också går pendeltåg in till Lissabon som är en av Europas vackraste huvudstäder. Bara 10 minuter bort ligger Praia do Guincho som är idealisk för alla typer av surfing med dess livfulla vatten, kraftiga vind och höga vågor. Här har det varit bland annat varit VM i vindsurfing så passa på att prova på!

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

För en lite lugnare aktivitet så är en utflykt till Sintra att rekommendera. Sintra är en stad med anor från 1100-talet beläget högt uppe på ett berg med samma namn. Här finner du en liten stad med sagoslott, romantiska parker och stigar som slingrar sig hemlighetsfullt ner. Ett måste som bara ligger 20 minuter från hotellet!

Passa på att besöka Europa västligaste udde – Cabo da Roca, knappa 30 minuter från hotellet och du befinner dig på Europas allra västligaste plats. Njut av utsikten och föreviga ögonblicket!

Hotellet erbjuder bra service och hög komfort. Här finns avkoppling vid poolområdet på hotellets baksida eller inomhus i wellness-område, en större pianobar att börja eller avsluta kvällen i restaurang som serverar Portugisiska och internationella rätter av hög klass och naturligtvis en mästerskapsbana och övningsområden utanför dörren.

För den som vill variera sig så finns möjligheten att boka grannen Oitavos Dunes eller närbelägna Penha Longa mot ett tillägg.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs