Skip to main content

Warszawa - Konferenspaket inklusive flyg

Polska huvustaden

Polens huvudstad är ett modernt centrum som flödar av kultur och energi. Denna intensiva vitalitet sträcker sig till stadens blomstrande bar- och musikscen och den årliga kalendern är full av gatufester, vernissager och mängder av flådiga Chopin-inspirerade musikfestivaler. Vid en konferensresa hit får ni uppleva en stad som frodas av trend och kreativitet. Här finns några av de bästa museerna, vilka bjuder på en ny generation av engagerande och interaktiva utställningar som höjer ribban för vad man kan förvänta sig.

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Warszawa har blivit centrum för unga nyskapande människor som söker en produktiv miljö. Atmosfären är hipp och det öppnar ständigt upp nya trendiga kaféer och restauranger.

Vill ni ha förslag på aktiviteter utöver själva konferensen är ni varmt välkomna att kontakta oss

Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra världskriget genomled staden en enorm förstörelse. Men tack vare ett stort engagemang hos inte bara lokalborna utan hela landet så gick staden igenom en omfattande renovering och uppbyggnad. Idag finns det nästan inga spår kvar av kriget och Warszawa har på nytt blivit ett kulturellt och historiskt centrum.

Stare Miasto, gamla stan, byggdes upp från grunden och man har verkligen ansträngt sig för att återställa denna stadsdel till sitt ursprungliga skick. Så småningom hamnade den på UNESCOS världsarvslista. Därmed är gamla stan ett av de få återuppbyggda i hela världen att finnas med på listan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs