Skip to main content

Sol, golf och vinprovning på Mallorca

Svenskens kära Mallis 

Ta en paus och upplev Mallorcas bästa vin på Santa Catarina kombinerat med Golf med storslagna vyer från bergen och konferens. Vinprovning i Andratx på Bodega Santa Catarina i de vackra dalarna vid Sierra de Tramuntana. Upplev Santa Catarinas Selleccio’n Especial: Spanska tapas: tortilla, ost, korv, olivolja och bröd från det lokala bageriet. I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand och spel på flera intressanta golfbanor. Strax sydväst om centrala Palma, i området Cala Major, ligger trevliga Hotel Joan Miro i stadsmiljö.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Hotellet är nyligen renoverat med modern lobby, solterrass, restaurang, bar, fräscha rum och en utomhuspool för soliga dagar. På kort promenadavstånd når ni ett tiotal restauranger och Cala Majors strand medan en taxi till Palma city med marina tar ca tio minuter.   

Golf spelas på bra och underhållande golfbanor som Son Muntaner, Son Vida och Son Quint med korta transferresor till och från golfbanan.  

Det är något speciellt med denna soliga ö som är i samma storlek som Gotland. Man blir liksom aldrig riktigt färdig med den, därför återvänder man gång på gång…

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs