Skip to main content

Golfresor till Portugal

Våra golfresor till Portugal bjuder på gynnsamt klimat, bra boende och spel på utmärkta golfbanor. Ett helt underbart resmål för golfare.

 

Algarve

Häng med på Golfresa till Algarve. Golfa på vackra banor och njut av sol och bad! Välj & boka din golfresa till Algarve här!

Lissabon

Golfresor till Lissabon - Portugals huvudstad Lissabon har fortfarande en gammaldags atmosfär men de senaste 20 åren har mycket förändrats. Bland my...

Golfresor Portugal - välj Lissabon eller Algarve

Here We Go har golfresor till de mest populära golfbanorna i Portugal. Välj mellan resor till den fantastiska Algarvekusten och Lissabon.

Golf nära Lissabon, Portugal

Portugals huvudstad Lissabon erbjuder ett brett utbud av banor för din golfresa. Välj mellan fyr- och femstjärniga hotell i Setubal, Cascais och Turcifal eller längst Silverkusten utanför Lissabon. Här finns kundfavoriterna som ger mycket golf under din golfresa i Portugal.

Passa på att besöka centrala Lissabons sevärdheter lätt åtkomliga från våra golfresmål. Lissabon erbjuder massor av kultur och många härliga restauranger med god mat & dryck.

Golf i Algarve, Portugal

Algarve växer i popularitet och mycket tack vare golfen. Gemytliga fiskebyar som Lagos på mäktiga Atlantkusten erbjuder golfbanor i världsklass.

Vi anordnar golfresor i Portugals södra delar i form av veckoresor, mid stay och long stay. Läs mer om våra golfresor i Algarve, Portugal. 

Spela golf året runt

Portugals varma klimat gör att det går och spela golf året runt. Här finns två av de bästa områden för att spela golf. Lissabon området har flera olika sevärdheter och bra golfbanor

Algarvekusten har mängder av högklassiga hotell med flera vackra sandstränder. Här finns banorna Vila Sol Championship course, Quinta Da Ria och Espiche.

Montado

Montado golfclub är en rolig bana som passar både proffs och amatörer. Banan slingrar sig mellan vinodlingar, natur och avslutas med lite bebyggelse. Hål 18 slutar i en ö-green. I anslutning till banan finns även ett övningsområde och träningsfaciliteter.

Beloura

Banan skapades av den berömda arkitekten Rocky Roquemore och är lämplig för alla spelare. Denna banan kantas av 40.000 träd. Många fairways angränsas av dammar och strömmar med sina 5573 meter är denna en trevlig utmaning för alla golfare.

Spela golf på Silverkustens toppbanor

På Silverkusten finns några av Portugals vackraste golfbanor. Här finns golfbanor för både nybörjare och proffs.

Royal Obidos

Golf World Magazine rankade Royal Obidos som topp 100 i Europa. Denna bana är utmanande för de flesta golfare. Här finns det garanterat vackra omgivningar med fantastiska vyer över atlanten och Obidos- lagunen.

Praia del Rey

Praia är mångas favorit i Portugal. Banan är ständigt rankad som en av Europas bästa golfbanor och har många härliga omgivningar med blandad karaktär av park-links och seaside.

West Cliffs

Systerbana till Praia del Rey har hyllats av golf spelare och golf tidningar runt hela världen. Området där banan ligger sträcker sig runt kusten med vackra vyer. West Cliffs är en utmanande men populär bana.

Bo på Golf resort

Bo lyxigt på Quinta da Marinha golf resort, alla golfares dröm. En 5-stjärnig golfanläggning med banor utanför dörren. Hit lockas spelare från hela världen. Hotellet har en hög service med bra komfort och ligger ca 30 minuters bilfärd från Lissabon och ca 10 minuter bort från Cascais.

Quinta da Marinha har fina mästerskapsbanor. Välj mellan golf på quinta da marinha, Beloura, Penha Longa och Oitavos Dunes.

Söker du extra komfort och bra golf? Boka nästa resa till Quinta da Marinha!

Boka resa med golf, hotell & flyg

Planerar du att resa till Portugal och spela golf? Vi hjälper dig med golf, boende & flyg. Välj att bo antingen på hotell eller resort med banor utanför dörren. Vi hjälper dig även att boka in speltider på banorna.

Välkommen att kontakta oss för att hitta en resa som passar dig.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs