Skip to main content

Saudiarabien - Jeddah

Saudiarabien 19 Mars 


Jeddah i Saudiarabien har stolt intagit sin plats i Formel 1-kalendern och erbjuder en banbrytande tävling för motorsportentusiaster. Jeddah Street Circuit är den nya banan som tar racing till stadens gator och skapar en spännande och teknisk utmaning för förarna.

Med långa raka sträckor och krävande kurvor är Jeddah banan där snabbhet och precision kommer i fokus. Dessutom är det det första loppet i Saudiarabien, vilket gör det historiskt och speciellt för både förare och publik.

Formel 1 i Jeddah ger också besökare en möjlighet att uppleva den saudiska kulturen och gästfriheten. Staden är rik på historia och har en unik blandning av tradition och modernitet.

Denna nyskapande tävling blir en verklig fest för motorsportfans världen över och ger Jeddah en plats på den globala racingkartan. Formel 1 i Jeddah är en banbrytande tillställning som hyllar racing och kultur i Saudiarabien.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs