Skip to main content

Florida - Miami

Miami 5 MAJ 


Miami i Florida, USA, har blivit en banbrytande destination för Formel 1 och lockar med sin glamorösa atmosfär och spännande racing. Miami International Autodrome har designats för att erbjuda en spektakulär upplevelse för förare och fans.

Banan bjuder på snabba raka sträckor och tekniska kurvor, vilket kräver skicklighet och mod från förarna. Miami, med sin pulserande stadsbild, skapar en unik kuliss för tävlingen och ger en verklig amerikansk touch till Formel 1-säsongen.

Formel 1 i Miami blir mer än bara racing; det blir en festlig helg full av underhållning, lyxiga hotell och gourmetmat. Miami bjuder på strålande solsken och en avslappnad atmosfär, vilket ger tävlingen en speciell charm.

Denna nya destination för Formel 1 ger en spännande möjlighet för fans att uppleva racingens magi i hjärtat av Florida. Miami blir ett glittrande tillskott till F1-kalendern och lockar med sin energi och passion för motorsporten.

 

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs