Skip to main content

Belgien - Spa

Belgien 28 JULI 


Varje år samlas världens främsta racerbilsförare och motorsportfans i Belgien för den spännande Formel 1 Grand Prix på den legendariska Spa-Francorchamps-banan. Denna tävling är en av höjdpunkterna i Formel 1-kalendern och erbjuder en unik utmaning för förare och en hisnande upplevelse för åskådare.

Spa-Francorchamps-banan är en av de mest krävande och spektakulära i världen. Den slingrar sig genom den vackra belgiska naturen och bjuder på snabba raka sträckor, tekniska kurvor och plötsliga höjdskillnader. Förarna utmanas av den oförutsägbara vädret i Ardennerna, där det kan växla mellan solsken och regn på ett ögonblick.

Belgien är också känt för sina passionerade motorsportfans som skapar en fantastisk atmosfär på banan. Tribunerna fylls med flaggor, sånger och jubel, och det är verkligen en elektrisk stämning som driver förarna framåt.

Formel 1 i Belgien är en upplevelse som inte bara erbjuder spänning på banan, utan också en möjlighet att njuta av den charmiga belgiska kulturen och gastronomin. Det är en helg som inte bara tillfredsställer motorsportentusiastens hjärta utan också ger minnen för livet.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs