Skip to main content

Qatar - Losail

Qatar 8 Oktober 


Qatar har tagit plats i Formel 1-kalendern och erbjuder en ny spännande erfarenhet för förare och fans. Med Doha som värdstad erbjuder den nya banan en futuristisk och imponerande miljö för racing.

Banans arkitektur är enastående med moderna anläggningar och utmanande kurvor. Dess läge mitt i öknen ger en unik omgivning, och förarna står inför utmaningen att hantera både höga temperaturer och sandiga förhållanden.

F1 i Qatar har snabbt blivit ett favoritstopp för många på grund av dess unika karaktär och den varma gästfriheten från det qatariska folket. Åskådarna bjuds på en hänförande upplevelse med en spektakulär scenografi och en elektrisk atmosfär.

Denna nya destination i Formel 1 ger en fantastisk möjlighet att utforska och lära känna Qatar som land. Med sin moderna arkitektur, rika kultur och vackra natur, kommer Formel 1 i Qatar säkerligen att erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs