Skip to main content

Näset - Lokalpaket

Golfa Skånskt i år, links & hedbana i paket!

Två skånska charmiga lokala golfbanor spelar vi på Trelleborgs GK linksbana och den väldigt väskötta och hed- och slättbanan Söderslätts GK. Båda banor i stort sett öppna året runt och i väl värda spel för samtliga typer av golfare. Charmigt boende i Höllviken 15 minuter syd om Malmö.

Översikt

Boende på Falsterbo Kursgård Hotel & Konferens

Detta paketet erbjuder boende i Höllviken. Nära till stränder, natur och fantastisk golf. Falsterbo Kursgård Hotel & Konferens erbjuder rum  i olka storlekar och god standard samt en gedigen frukostbuffé. 

Avkopplad golf

Golfen spelas på lokala banorna Trelleborg GK (Links) och Söderslätts GK (hed- och slättbana). Det tar cirka 15 minuter med bil/taxi till vardera bana. 

Hotell

Falsterbo Kursgård Hotel & Konferens

Falsterbo Kursgård Hotell & Konferens i Höllviken ligger nära strand, hav och fantastisk golf. Falsterbo Kursgård erbjuder rum i olka storlekar till god standard, en stor frukostbuffe och hög allmän service.  Ni har stranden, havet, affärer, stort utbud restauranger precis i er närhet. Golfen i paketet spelas på Söderslätts GK GK och Trelleborgs GK. Två riktigt bra banor med ett avstånd på endast 15 minuters bilresa från ert boende. 

Golf

Golfpaket med varierad golf!

Söderslätts GK Vällkommen till en etablerad golfklubb med en av skånes bästa 18-håls golfbanor. Anläggningen grundades 1993. Här erbjuds golfspel i en fantastisk Skånsk lantmiljö på en lagom utmanande bana med hedkaraktär. 
Klubbhus med restaurang, shop och Pro. Fill size drivingrange, korthålsbana och övningsområden.  Golfbilar, trolleys och golfklubbor finns att hyra.

 

Trelleborgs GK erbjuder en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls sea-side bana med links karaktär. Banområdet är en stark naturupplevelse med sina nästan 400 olika växtarter och sitt delvis unika fågelliv. Från samtliga hål är havet synligt och det skapar en fantastisk vy över horisonten med båtarna som seglar ut och in till Trelleborgs hamn. En etablerad golfshop med välsorterat sortiment samt en restaurangen med utsökt mat där havsutsikt gör att det blir en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil och transfer

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

Falsterbo Kurgård Hotel & Konferens är beläget 20km syd om Malmö.
Så har ni inte egen bil och anländer till Köpenhamn, Malmö eller Sturup så är ofta en hyrbil att rekomendera. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Flera resmål

NYFIKEN PÅ FLERA RESMÅL!

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs