Skip to main content

Näset - Lokalpaket

Golfa Skånskt i år, links & hedbana i paket!

Här spelar vi charmig skånsk golf på Trelleborgs GK linksbana och den väldigt välskötta hed- och slättbanan på Söderslätts GK. Båda banorna är i stort sett öppna året runt och är väl värda spel för samtliga typer av golfare. Charmigt boende i Höllviken 15 minuter söder om Malmö.

Boende

Boende

Höllviksnäs möten mat logi

Höllviksnäs möten mat logi i Höllviken ligger nära strand, hav och fantastisk golf. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Här erbjuds rum i olka storlekar till god standard, en stor frukostbuffe och hög allmän service. Restaurangen bjuder på riktigt god mat i hemtrevlig miljö med en värmande brasa och härlig havsutsikt. Det går även bra att koppla av i spa-avdelningen. 

I detta golfpaket spelar ni på toppbanorna Söderslätts GK och Trelleborgs GK. Två riktigt bra banor med ett avstånd på endast 15 minuters bilresa från ert boende. 

Golf

Golf

Golfpaket med varierad golf!

Söderslätts GK
Vällkommen till en etablerad golfklubb med en av skånes bästa 18-håls banor. Här erbjuds golfspel i en fantastisk Skånsk lantmiljö och anläggningen grundades 1993. Golfbanan är en lagom utmanande bana med hedkaraktär. Här erbjuds klubbhus med restaurang, shop och Pro även fullsize drivingrange, korthålsbana och övningsområden.  Golfbilar, trolleys och golfklubbor finns att hyra.

 

Trelleborgs GK
En ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls seasidebana med linkskaraktär. Banområdet är en stark naturupplevelse med sina nästan 400 olika växtarter och sitt delvis unika fågelliv. Från samtliga hål är havet synligt och det skapar en fantastisk vy över horisonten med båtarna som seglar ut och in i Trelleborgs hamn. En etablerad golfshop med välsorterat sortiment samt en restaurang med utsökt mat där havsutsikt gör att det blir en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

 

 

 

 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil och transfer

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

Höllviksnäs möten mat logi är beläget 20km syd om Malmö.
Så har ni inte egen bil och anländer till Köpenhamn, Malmö eller Sturup så är ofta en hyrbil att rekomendera. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

Om resmålet

Om resmålet

Några av Sveriges bästa stränder finns i sydvästra Skåne.

Här är vattnet kristallklart och sanden är vit och mjuk. De många strandkaféerna och restaurangerna gör badlivet här extra familjevänligt, och stränderna är även väl lämpade för aktiviteter som kite-surfing och vind- och vågsurfing. På Skanör-Falsterbo-halvön är de vita sandstränderna kilometerlånga. De känns igen på de karaktäristiska raderna av charmiga små badhytter i glada färger som kantar sanddynerna.

En av norra Europas viktigaste rutter för flyttfåglar går över Falsterbonäset sydväst om Malmö. Här passerar varje år 500 miljoner fåglar på sin väg mot Afrika, och varje höst besöker tusentals fågelskådare Näset för att få vara med om flytten söderut.

Bor man på "Näset" så ligger det precis mitt emellan Malmö och Trelleborg ca 20 min med bil. Här kan man lätt välja mellan småstadscharm eller storstadens puls. 

Se fler resmål

Nyfiken på andra resmål?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs