Skip to main content

USA - Austin 27 Oktober

USA Austin 27 Oktober 


Dags att resa till den amerikanska hettan i Södern, nämnligen Austin -Texas där man finner Circuit of The Americas. 

Är en av de mest spännande och eklektiska Formel 1 Grand Prix-tävlingarna. Circuit of The Americas (COTA) är banan där förarna möts med tekniska kurvor och en lång raksträcka, vilket skapar en perfekt balans mellan hastighet och skicklighet.

Det som gör F1 i Austin så speciellt är den unika atmosfären och den varma gästfriheten från den amerikanska publiken. Racingfans från hela USA samlas här för att njuta av den adrenalinpumpande actionen och stötta sina favoritförare.

Staden Austin är känd för sin eklektiska kultur och livliga musikscen, vilket ger en extra dimension till Formel 1-helgen. Ett besök i Austin erbjuder inte bara spännande racing utan också en möjlighet att upptäcka den charmiga södra gästvänligheten och det pulserande stadslivet.

Formel 1 i Austin är en helg fylld med racingglädje och en unik amerikansk touch, vilket gör den till ett måste för alla motorsportfans som vill uppleva den amerikanska F1-kulturen på sitt bästa sätt.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs