Skip to main content

Ungern - Budapest

Budapest 21 Juli


Varje år samlas världens bästa racerbilsförare och motorsportentusiaster för Formel 1 Grand Prix i Ungerns vackra huvudstad Budapest. Evenemanget är en höjdpunkt inom motorsporten och Budapests unika blandning av historia, kultur och arkitektur skapar en oförglömlig upplevelse för alla åskådare.

Banan som används för Formel 1-loppet i Budapest är Hungaroring, som ligger cirka 20 kilometer nordost om stadens centrum.

Denna bana är känd för att vara tekniskt utmanande, med smala och kurviga sträckor som kräver stor precision och skicklighet från förarna. Med en längd på cirka 4,4 kilometer och endast några få raka sträckor är Hungaroring en av de långsammaste banorna i formel 1, delas av Donau-floden, är en stad med en rik historia som sträcker sig tillbaka till romartiden. Formel 1-helgen ger besökare en fantastisk möjlighet att utforska stadens kulturella rikedom. Besökare kan promenera längs de kullerstensbelagda gatorna i Buda och Pest, uppleva det imponerande parlamentet, utforska det praktfulla Buda-slottet och koppla av i de berömda termiska baden som staden är känd för. Den fantastiska atmosfären i Budapest gör Formel 1-helgen till en verklig fest för alla som deltar. Vilket ofta leder till intensiva och nervpirrande lopp.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs