Skip to main content

Balbriggan - 4* Bracken Court

Linksgolf & Guinness

Ca tre mil norr om Dublin ligger avslappnande och gemytliga kust- och fiskeorten Balbriggan. Här kretsar fortfarande mycket kring hamnen och havet men numera är staden också ett populärt turistmål. I orten finns populära restauranger, naturligtvis flertalet pubar, butiker och historiska Ardgillan Castle med vackra trädgårdar. I detta paket ingår spel på de närbelägna toppbanorna The Island, Co Louth och Seapoint inkl. privat transfer t/r från hotellet.   

Priserna är baserade på 4 resenärer, be oss om offert om ni är fler eller färre som reser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Nära centrala Dublin

4* Bracken Court ligger centralt beläget i pittoreska orten Baldriggan ca trettio minuter norr om centala Dublin och ca femton minuter norr om flygplatsen.

Modernt boende

Hotellet erbjuder moderna rum i varma färger och med bekväma sängar. Fritt Wifi, kabeltv och 24 timmars reception/rumservice.

Grill och pub

På hotellet finns restaurangen Bracken Grill som serverar stekar och färsk grillad fisk och dessutom den Irländska puben Jack Doyles som utöver pints serverar barmat och cocktails.

Piktoresk hamn

Ni når den vackra stranden och gamla hamnen i Baldriggan på endast fem minuters promenad. Vill man nå ett ännu större utbud av restauranger, shopping och nöjen kan man åka lokaltrafik till centrala Dublin, både buss och tåg avgår nära hotellet.

Golf

The Island

The Island är en utav Irlands mest respekterade, omtyckta och högklassiga linksbanor. Belägen med vy ut åt Atlanten på ena sidan och Malahide åt andra är det en oerhört vacker upplevelse. 2016 stod banan värd för kval till Brittish Open och rankas av Golf Digest som Irlands trettonde bästa golfbana. En bana man gärna kommer tillbaka till.

Seapoint Golf Links

Seapoint Golf Links är ytterligare en högklassig golfbana som varit värd för Irish PGA Championship två gånger på senare år. En utmaning med sina 6500 meter genom 260 hektar "linksland". Första hålen går i parkkaraktär men banan övergår snabbt till en öppen linskbana med snabba greener. En tuff utmaning väntar på de långa par 4:orna på upp mot 400 meter på hål 11 och 14. Avslutningen går längs med kusten och avslutas med en par 5 på 500 meter i böljande terräng.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs