Skip to main content

Balbriggan - 4* Bracken Court

Linksgolf & Guinness

Ca tre mil norr om Dublin ligger den gemytliga kust- och fiskeorten Balbriggan. Här kretsar fortfarande mycket kring hamnen och havet men numera är staden också ett populärt turistmål. I orten finns populära restauranger, naturligtvis flertalet pubar, butiker och historiska Ardgillan Castle med vackra trädgårdar. I detta paket ingår spel på de närbelägna banorna Laytown & Bettystown, St. Margarets och Howth inkl. privat transfer t/r från hotellet.   

Priserna är baserade på 4 resenärer, be oss om offert om ni är fler eller färre som reser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Nära centrala Dublin

4* Bracken Court ligger centralt beläget i pittoreska orten Baldriggan ca trettio minuter norr om centala Dublin och ca femton minuter norr om flygplatsen.

Modernt boende

Hotellet erbjuder moderna rum i varma färger och med bekväma sängar. Fritt Wifi, kabeltv och 24 timmars reception/rumservice.

Grill och pub

På hotellet finns restaurangen Bracken Grill som serverar stekar och färsk grillad fisk och dessutom den Irländska puben Jack Doyles som utöver pints serverar barmat och cocktails.

Piktoresk hamn

Ni når den vackra stranden och gamla hamnen i Baldriggan på endast fem minuters promenad. Vill man nå ett ännu större utbud av restauranger, shopping och nöjen kan man åka lokaltrafik till centrala Dublin, både buss och tåg avgår nära hotellet.

Golf

Fria Tyglar 

I paketet ovan ser ni ett utval av golfabnor som vi tycker är väl värda ett besök men om ni har egna önskemål är det bara att höra av er så ordnar vi det ni vill ha!


 

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor till Irland?

Se fler av våra Irländska resmål med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs