Skip to main content

England - Silverstone

England 7 Juli 


Silverstone är ett ikoniskt stopp i Formel 1-kalendern, och varje år lockar det tusentals motorsportfans från hela världen. Banan, som är känd för sin snabba och utmanande design, bjuder på hastighetsfyllt spektakel för förare och åskådare.

Banan är beläget i den engelska landsbygden och sträcker sig över en längd av cirka 5,8 kilometer. Med långa raka sträckor och krävande kurvor blir loppet på Silverstone ofta en riktig prövning för förarnas skicklighet och mod. Det är en bana som kräver höga hastigheter och perfekta linjeval.

Utöver den spännande racingen erbjuder Silverstone även en unik atmosfär och möjligheter för fansen att komma nära sina favoritstall och förare. De brittiska fansen är kända för sitt entusiastiska stöd, och tribunerna fylls med flaggor och jubel.

Formel 1 i Silverstone är inte bara en tävling; det är en helg fylld av festligheter och motorsportens magi. Oavsett om du är en inbiten motorsportentusiast eller bara är ute efter en oförglömlig upplevelse, kommer Silverstone definitivt att leverera en minnesvärd helg av adrenalinfylld action.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs