Skip to main content

Golfresor till Costa de la Luz

Costa de la Luz är det spanska uttrycket för ”ljusets kust” och den sträcker sig från Andalusiens sydspets Tarifa, upp till gränsen mot Portugal och Algarve.

 

Islantilla - 4* Islantilla Golf Resort 1 vecka

Maxad golfvecka 3 banor obegränsad golf och halvpension! - Islantilla i spanska Huelvaregionen ligger vackert beläget bara någon mil från gränsen ti...

8 dagar från 11 595:- Läs mer »

Islantilla - The Residences Islantilla 14 nätter

Mycket golf, moderna och prisvärda lägenheter! - Islantilla i spanska Huelvaregionen ligger vackert beläget bara någon mil från gränsen till Portug...

15 dagar från 12 995:- Läs mer »

Spela golf i Costa de la Luz

I Costa de la Luz skiner solen nästan jämt och redan i april är det vanligt med svenska högsommartemperaturer i de kustnära badorterna.

Området har sedan länge varit känt och uppskattat av spanska turister medan den internationella turismen är begränsad. Detta gör att Costa de la Luz känns genuint för den långväga besökaren. Prisnivån är också betydligt lägre än på många andra, mer välkända turistområden i Spanien.

Costa de la Luz lämpar sig väl för dig som vill resa runt i hyrbil på egen hand. Vägnätet är bra och på någon timme tar du dig till bergsbyarna i Andalusien, provinshuvudstaden Huelva eller till Sevilla. Det går även bra att göra dagsutflykter till grannlandet Portugal och någon av Algarves fina badorter.

Islantilla ligger vid havet, två mil från Spaniens gräns mot Portugal. Detta är en modern badort som byggts upp längs en flera kilometer lång och fin sandstrand. Här kretsar den huvudsakliga aktiviteten kring havet, stranden och den långa strandpromenaden som sträcker sig 2,5 km bort till den genuina fiskebyn La Antilla.

Mitt i byn ligger Golf Islantilla, en fin bana med 27 hål. Med boende på Hotel Islantilla Golf Resort bor du högklassigt i direkt anslutning till banan.

Costa de la Luz bjuder på många intressanta utflyktsmöjligheter. Till den romantiska staden Sevilla, tar du dig på ca 1,5 timmes bil- eller bussresa. Sevilla är en storstad med en bevarad äldre stadskärna, en gigantisk katedral, klocktornet La Giralda och det arabiska fortet Alcázar.

Provinsen är känd för sin tillverkning av sherry och ett besök på en bodega för en provsmakning kan rekommenderas.

Utmärkt shopping finns i provinsens huvudstad Cádiz. Allt från shoppingcenter till exklusiva boutiquer. Otaliga marknader finns också i området.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs