Skip to main content

Murcia - Konferenspaket

Solrika Murcia! 

Kickstarta höstsäsongen och ta med kollegorna till härliga Murcia i Spanien. Murcia erbjuder en ultimat kombination av storstadspuls och idealiskt klimat. Ni bor på ett 4* hotell några få steg från stadens stora utbud av shopping, kultur, nöjen och restauranger, så tiden mellan konferenspassen är lätt att fylla ut.

Murcia som storleksmässigt kan jämföras med Malmö, tar er från de klassiska turismstråken till ett mer ”äkta Spanien”, även om det bara är en halvtimme till turistorterna på kusten. Här äter ni genuina spanska Medelhavsrätter, fyndar på fler lokala marknader, njuter av ett avslappnat tempo och får lite mer för er peng.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

För de som önskar kan vi även erbjuda golfspel på underhållande och välrenommerade Altorreal GC, bara några få kilometer från stadens centrum.

Regionen Murcia är beläget i den sydöstra delen av den iberiska halvön, mellan regionerna Andalusien, Castilla-La Mancha och Valencia. Staden Murcia erbjuder en ultimat kombination av storstadspuls och lovprisad golf i idealiskt klimat. 

Murciaprovinsen har ett typiskt medelhavsklimat, med sval havsbris på sommaren och skydd från de omgivande bergen mot den kalla nordliga vinden på vintern. Här erbjuds 3 000 soltimmar och 325 soldagar per år. Medeltemperaturen över hela året överstiger lätt 20 grader.

Här finns drygt 170 km kust. Vikar och små stränder varvas med klippiga stränder och branta klippor.

Murcia tar er från de klassiska turiststråken till ett mer ”äkta Spanien”, även om det bara är en halvtimme till turistorterna på kusten. Här äter ni genuina spanska Medelhavsrätter, fyndar på lokala marknader, njuter av ett avslappnat tempo och får lite mer för pengarna.

I Murcia produceras ett brett utbud av färsk frukt och grönsaker. Här serveras också fantastiska rätter med skaldjur från Mar Menor och Medelhavet, och förstås lokalproducerat kött.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs