Skip to main content

Pavlo Napa - Ayia Napa

Tropiska Cypern bjuder in till träningsläger med klass! 

4* Hotel Pavlo Napa i Ayia Napa. Här erbjuds ni förstklassiga förutsättningar för kvalitativ träning. På Cypern har man redan i januari en medeltemperatur mellan 15-20 grader.

Boende

Boende

Gångavstånd till strand & centrum

4* Hotel Pavlo Napa är beläget precis vid stranden Nissi Beach. Boende är baserat i trippelrum i rymliga rum. Samtliga måltider är buffé så finns för alla smaker. Gångavstånd till centrum av Ayia Napa med stort utbud av uteserveringar och shopping.

Träning

Naturgräs

Fotbollsanläggningen har 15 gräsplaner och transfer från boendet till planerna ingår. Samtliga planer är naturgräs och håller väldigt god kvalité.

Destination

Fantastiska restauranger

Den superpopulära charterorten Ayia Napa ligger nära Cyperns sydöstra udde, 45 km från flygplatsen i Larnaca. Här finns restauranger med mat från många av världens kök. Det cyprotiska köket är som bäst på lokala tavernor i utkanten av Ayia Napa. Cypern styrdes under en period av Storbritannien vilket märks än i dag; man har vänstertrafik och brittiska elkontakter med tre piggar, så adapter behövs alltså. Staden Ayia Napa är liten och inne i centrum behöver du sällan lämna området runt torget.

Vackra stränder

Staden är en populär badort under hela året och det är oftast 17 grader i vattnet under vintern. Ayia Napa har långgrunda, finkorniga sandstränder. Det finns tolv stränder som har Blue Flag, de två längsta och populäraste är Grecian Bay och Nissi Beach. Parasoll och solstol finns att hyra på stränderna för ca 50:-/dag, fram till slutet av november. Den lilla sandstranden Sandy Bay Beach ligger tre kilometer väster om centrum. Den är bra att fly till om det blåser för mycket vid Grecian Bay eller Nissi eftersom den ligger i en vindskyddad vik. Några kilometer utanför staden ligger även den populära vattenparken Waterworld.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs