Skip to main content

Belek - 5* Sueno Golf

All inclusive & härlig golf utanför dörren

På Sueno Golf Resort handlar det om golf. Från solterassen på hotellets baksida kan man i sällskap av golfare från världens alla hörn beskåda spel på de båda mästerverken Dunes och Pines, när man själv inte är på banan det vill säga. Vakna till en diger frukost, ta några steg till klubbhuset och promenera sedan ut på tee, njut av underhållande och utmanande golf och avsluta rundan med en förfriskning i en rofylld miljö. Vi kan utlova hög service, hög klass på mat och ett bra utbud av all inclusive på golfhotellet och som bonus har ni även full tillgång till nya lyxhotellet Sueno Delux (300 meter bort) alla faciliteter och all inclusive-utbud. Här finns också den fina sandstranden med härlig pir att koppla av vid. Det ingår 4 x 18 hål golf på Suenos båda banor.

- Mycket golf och nöjen kan utlovas på Beleks kanske mest klassiska golfhotell.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Golf

Golf

I detta paket ingår 4 x 18 hål golf fördelat på Suenos båda banor. Vi förbokar fyra garanterade starttider i samband med er bokning.

Önskar ni spela mer löser vi gärna det vid bokningen. 

Pines GC

Pines GC är belägen utanför lobbyn på Sueno Golf Resort och med sina 6434 meter och par 72 är det en tuff bana även för spelare med lågt hcp. Banan är tätt omgärdad av träd och mycket vatten. Ögreenen på hål 18 är troligen den mest spektakulära avslutningen på någon bana i Belek. Hcp: damer 36 och herrar 28. Endast sofspikes och vårdad golfklädsel gäller.

Dunes GC

Också denna bana ligger belägen precis utanför Sueno Golf Resort. Med sina par 69 slingrar sig banan genom tallskogen i Belek men är ändå mer öppen än systerbanan Pines. Spektakulära vyer, ögreener och många bunkrar kommer både bjuda på njutning och svåra val. Denna bana sätter en ny standrad för golfspel i Turkiet och det är en golfupplevsle Ni kommer att minnas. Hcp damer 36 och herrar 28. Endast sofspikes och vårdad golfklädsel gäller.

Hotell

Hotell

Sueno Golf med klass

Sueno Golf är trots några år på nacken ett förstklassiga hotell och ett hotell anpassat efter golfares krav på faciliteter, bekvämligheter och miljö. Hotellet ligger omgärdat av en sjö i hjärtat av två championship banor, Pines och Dunes. Restauranger, barer, pooler inomhus och utomhus, spa, fitnesscenter, turkiskt bad, bastu, mötesrum, biosalong och mycket mer erbjuds inom hotellets område. Dessutom har ni fri tillgång till grannen Sueno Deluxs utbud av bufférestauranger, barer, enorma pooler och aktiviteter. För Er bekvämlighet är Suneo Golf Club belägen i hotellets huvudbyggnad och erbjuder separata omklädningsrum för damer och herrar med dusch och WC, Pro shop, uthyrning och golflektioner.
Hotellet är beläget ca 300 meter från Sueno Delux och ca 800 meter från sandstrand.

Om resmålet

Belek är känt för sina långa sandstränder

Hotellet ligger ca 20 minuter från Antalya och den internationella flygplatsenoch lite öster om den lilla turistorten Belek med sina 74 000 invånare. Under sommarhalvåret då turismen är som störst växer antalet till cirka 100 000. I Belek finns 55000 bäddar och man tar emot ca 1,7 miljoner turister/år.

Belek är känd för sina spa och mineralvatten från 7 olika källor.

Är man lite shoppingsugen på sina golffria dagar finns det outletshopping på Deepo en halvtimme bort och vill man ha lite mer genuin shopping så är det varje lördag marknad i byns centrum.

Nära Belek finns den hellenistiska staden Perge, som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare.

Strax utanför Antalya kan man besöka Kursunlu vattenfall där det finns över 100 fågelarter som lever av detta naturliga under. Den dolda grottan på vattenfallets baksida är även den ett populärt utflyktsmål.

Se fler golfpaket

Nyfiken på ett annat hotell? 

Välj ett utav våra andra golfpaket i Turkiet

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs